Vrei o casa moderna? Afla cele mai noi tendinte in amenajarea ei

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
iul.
11

dlc.ro

Vrei o casa moderna? Afla cele mai noi tendinte in amenajarea eiIn momentul in care am batut palma cu o firma de constructii Cluj pentru demararea lucrarilor, multi dintre noi ne dorim o casa moderna si mai ales un loc care sa ne reprezinte. Dupa finalizarea constructiei si predarea locuintei la cheie,  pentru proprietar incepe adevarata munca. Amenajarea casei, mobilarea si construirea unui stil modern.

O casa la moda inseamna o locuinta moderna, amenajata tanand cont de ultimele tendinte din domeniu, inseamna folosirea unor materiale si a unor finisaje de calitate dar si a unor decoratiuni si accesorii imbinate cu mult bun gust.

Dar care sunt ultimele tendinte in domeniul amenajarilor interioare?


Pentru amenajarea casei, designerii recomanda folosirea culorilor puternice in combinatie cu culori neutre. Culoarea anului 2014  este Radiant Orchid, violetul . Daca consideri ca zugravirea peretilor in aceasta nuanta este prea mult , iti recomand folosirea decoratiunilor interioare, a perdelelor sau a covoarelor in aceasta nuanta. Violetul se asorteaza perfect cu tonuri pastelate de persica, nude sau somon obtinand prin acest contrast o atmosfera moderna si relaxanta.

Cei care dispun de un buget mare in amenajarea locuintei pot opta pentru pardoseli ecologice din bambus sau pluta. Desi reprezinta o investitie destul de mare, acest tip de pardoseala ecologica este rezistenta, durabila ,usor de intretinut si mai ales foarte frumoasa. Cu acest tip de paroseala poti decora atat livingul, camera copiilor dar si bucataria sau baia.

O alta solutie pentru o amenajare moderna o reprezinta gresia si faianta cu efect 3D. Acest model tridimensional de gresie si faianta iti va oferi o nota de stil cu conditia ca sa nu fie folosita in mod excesiv.

Designerii recomanda intercalarea gresiei sau a faiantei obisnuite cu portiuni placate cu acest tip de gresie sau faianta 3D. Efectul general va fi unul deosebit, evitandu-se astfel si incarcarea vizuala a spatiului.

O noua moda in amenajarea locuintei este reprezentata si de decoratiunile sau accesoriile hand made. Le poti crea chiar tu, inspirindu-te din revistele de profil sau  poti cumpara aceste decoratiuni din locurile special destinate(site-uri, targuri de profil sau piete).
Aceasta moda hand made iti poate aduce unicitatea de care ai nevoie in amenajarea locuintei.

O alta tendinta demna de luat in seama este folosirea tapetului sau autocolantelor decorative. Acestea se pot amplasa in diverse zone ale casei, obtinand un stil unic, colorat si un plus de frumusete. Pe piata vei gasi diverse modele si culori, singurul lucru pe care trebuie sa il ai in vedere este asortarea acestui tip de tapet la mobilierul si culorile folosite in decorarea casei.

Nostalgicii pot folosi cu succes stilul retro in amenajarea locuintei fiind de preferat totusi sa se consulte cu un specialist in amenajari interioare.

Pentru cei indrazneti, designerii recomanda ultima tendinta la nivel mondial: mobila transparenta. Aceasta ofera eleganta, creaza spatiu si se integreaza bine in orice décor. Mobila transparenta poate fi din sticla sau plastic si va oferi in mod sigur o nota de originalitate oricarei incaperi.

Daca nu vrei sa faci schimbari in vechea casa dar iti doresti o casa de vacanta in care sa aplici aceste noi tendinte  iti recomand sa intri pe http://dkrconstruct.ro/firma-de-constructii-cluj pentru a studia cele mai noi proiecte de case, constructii moderne si accesibile.


Alte stiri actuale :

1. Instalatii modulare, inspirate din natura
2. 7 rafturi inovatoare pentru biblioteca
3. TOP 10 cele mai frumoase interioare (retrospectivă 2013)
4. Cum s-a transformat o casă veche săsească într-o bijuterie
5. O micro-casă, construită special pentru studenţi. Măsoară 10 mp, dar are tot ce îi trebuie

ciel.ro

Daca iti place distribuie!

    Post comment