Unde se gasesc parbrize Renault?

Posted Posted by Dan Bradu in Auto/Moto, Blog     Comments No Comments
mart.
11


parbrize RenaultParbrizul unei masini Renault, la fel ca si in cazul oricarei alte masini, se poate confrunta odata cu trecerea timpului cu probleme mai mici sau mai mari, precum zgarieturi, crapaturi, fisuri, etc.

Exista situatii in care soferii care detin un autoturism al acestui brand de exemplu, isi parcheaza masinile in fata blocului, sub un copac pentru ca masina sa fie protejata de soarele puternic pe timpul verii. Vara exista diferite fenomene meteo printre care si furtunile, asa ca exista posibilitatea ca o creanga a copacului sa se dupa si sa cada pe masina, crepand parbrizul acesteia.

Exista situatii in care alti soferi parcheaza pe locurile de parcare platite de catre alti soferi, asa ca se trezesc cu diferite probleme precum masina zgariata sau parbrizul crapat.

dlc.ro

Unii soferi care circula in spatele camioanelor incarcate cu pietris pot avea neplacuta surpriza de a se trezi cu o piatra direct in parbriz. Tinand cont de greutatea acesteia care se loveste de parbrizul modelului Renault, care circula cu o viteza mai mica sau mai mare, cu siguranta sansele ca pietricica respectiva sa crape parbrizul sunt foarte mari.

Se poate insa ca parbrizul sa nu se crape, ci sa se ciobeasca foarte – foarte putin, iar soferii sa nu ia in serios acest lucru. Odata ce parbrizul insa este ciobit, acesta incetul cu incetul se va fisura mai tare si mai tare, pana cand problema va deveni din ce in ce mai serioasa.

Odata ce parbrizul deja prezinta una sau mai multe fisuri mari, cu siguranta este necesara inlocuirea acestuia, asa ca soferii aflati intr-o asemenea situatie vor incepe sa caute parbrize Renault la cele mai atractive preturi.

Unii soferi vor dori sa isi cumpere parbrize noi noute, de la magazinele de specialitate, pe care mai apoi sa le schimbe acasa, in propriul garaj. Aceasta idee nu este una tocmai rea, pentru ca soferii priceputi, daca au la dispozitie sculele si uneltele necesare, vor putea schimba singuri parbrizul crapat, iar astfel vor scapa de o cheltuiala in plus.

Soferii care insa nu au rabdarea sau priceperea necesara, vor putea merge cu masina intr-un service Renault pentru remedierea problemei. Specialistii de la service vor putea comanda parbrizul, si il vor putea inlocui. Cu siguranta insa, aceasta solutie nu este atat de rentabila din punct de vedere financiar.

Exista deasemenea soferi care atunci cand au nevoie de inlocuirea parbrizului pentru modelul lor Renault, aleg sa isi indrepte atentia spre firmele de dezmembrari auto. Aceasta solutie este aleasa de catre soferii care nu sunt dispusi sa cheltuiasca foarte multi bani pentru inlocuirea parbrizului.

Tinand cont de faptul ca la dezmembrari se pot gasi parbrize originale Renault, care nu prezinta nici macar o zgarietura, nu ar fi o idee tocmai rea aceasta, insa totodata, un parbriz nou vine si cu o perioada de garantie, asa ca este totusi mai indicat decat unul de la dezmembrari.

Asadar, exista diferite situatii in care soferii de masini Renault pot ajuge sa aiba parbrizul spart si sa caute o asemenea componenta, care poate fi schimbata la service sau in propriul garaj.

 


Daca iti place distribuie!

    Post comment