Posts Tagged / telefon mobil inteligent

Ce motive ai pentru a cumpara un smartphone Allview?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog, Telefoane mobile     Comments No Comments
iul.
6

Ce motive ai pentru a cumpara un smartphone Allview?Acum mai multi ani de zile, cand existau pe piata numai telefoanele mobile vechi, cu tastatura si cu un display foarte mic, nu prea puteai face mare lucru cu dispozitivele.

In acele vremuri, mai mult de a vorbi, a trimite si a primi mesaje scrise, mai mult de a face poze sau de a asculta muzica pe care o aveai copiata pe un card de memorie din telefon, nu prea aveai ce sa faci cu un telefon.

Se pare insa, ca odata cu trecerea timpului, lucrurile au inceput sa se schimbe din ce in ce mai mult, astfel ca au inceput sa apara pe piata telefoane din ce in ce mai performante, iar astazi cand suntem cu totii dependenti de ele, ne cumparam telefoanele mobile inteligente. read more

Ce defectiuni poate avea un smartphone?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog, Telefoane mobile     Comments No Comments
apr.
20

Ce defectiuni poate avea un smartphone?
Acum mai bine de un deceniu, nu toata lumea detinea un telefon mobil, pentru ca unii considerau ca sa detii un astfel de dispozitiv este un moft, asa ca nu isi cumparau un telefon.

Ei bine insa, timpul a tacut si a trecut, tehnologia a evoluat foarte mult in aceasta perioada, iar acum pe piata nu se mai gasesc simplele telefoane de acum 10 sau 15 ani. Acum, pe piata se gasesc telefoanele mobile inteligente, care cu siguranta pot sa indeplineasca foarte multe sarcini cu succes. read more

Ce telefon sa iti cumperi?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog, Telefoane mobile     Comments No Comments
ian.
20

Ce telefon sa iti cumperi?
Cu totii suntem diferiti unii de altii, astfel ca fiecare dintre noi avem gusturi diferite, atat in ceea ce priveste telefoanele cat si in ceea ce priveste alte lucruri.

Si daca tot am adus in discutie telefoanele, trebuie sa mentionez faptul ca atunci cand suntem in cautarea unui telefon mobil inteligent, fiecare am vrea sa ne putem cumpara un telefon de care sa ne putem folosi o perioada de timp cat mai indelungata.

Sunt persoane care isi doresc sa isi cumpere cele mai performante telefoane mobile de pe piata, insa sunt si persoane care nu isi doresc sa investeasca foarte multi bani in achizitionarea unui astfel de dispozitiv. read more