Posts Tagged / telefoanele mobile

Huawei P20

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
feb.
25

Huawei P20Nu cred ca mai exista persoana in prezent care sa nu cunoasca faptul ca telefoanele mobile sunt o necesitate pentru fiecare dintre noi, asa ca este firesc ca fiecare persoana sa isi doreasca un dispozitiv performant, la un pret atractiv.

Un astfel de dispozitiv este Huawei P20, despre care vom discuta pe scurt in cele ce urmeaza, insa persoanele care isi doresc sa afle mai multe detalii despre acest dispozitiv, pot afla tot ceea ce conteaza, de la SpinMag.

Acest dispozitiv este un smartphone fantastic pentru toata lumea, cu exceptia celor care vor fi fericiti sa plateasca suplimentar pentru talentele optice suplimentare ale lui P20 Pro. read more

Situatii frecvente in care telefoanele mobile ajung la service

Posted Posted by Dan Bradu in Blog, Telefoane mobile     Comments No Comments
mart.
14

Situatii frecvente in care telefoanele mobile ajung la serviceCred ca toata lumea stie ca telefoanele mobile sunt dispozitive indispensabile pentru noi, pentru ca oriunde am pleca de acasa, le luam asupra noastra.

Este evident si faptul ca acestea au devenit dispozitive indispensabile pentru noi, atata timp cat la putem folosi atat pentru a comunica cu persoanele dragi noua, cat si pentru a naviga pe internet, pentru a ne juca, sau pentru a socializa cu prietenii virtuali de pe retelele de socializare. read more

Ce probleme cu touchscreenul si display-ul apar la anumite telefoane LG?

Posted Posted by Dan Bradu in Telefoane mobile     Comments No Comments
apr.
25

Ce probleme cu touchscreenul si display-ul apar la anumite telefoane LG?

Telefoanele mobile au inceput odata cu trecerea timpului sa devina din ce in ce mai importante pentru oameni, si asta datorita faptului ca ele au inceput sa fie din ce in ce mai performante.

Si nu ar trebui sa ne miram de faptul ca telefoanele sunt extrem de importante pentru noi in aceasta perioada, pentru ca acum le putem utiliza in foarte multe scopuri. De exemplu, cand vrei sa gasesti informatii despre un anume subiect, nu mai ai nevoie de laptop pentru a cauta pe internet, ci o poti face folosind telefonul mobil.

Exact asa sta treaba si atunci cand vrei sa socializezi cu prietenii tai virtuali, pentru ca nu ai nevoie de laptop sau de pc, ci mai degraba de un smartphone, si de datele mobile activate, sau sa te afli intr-o zona unde telefonul receptioneaza semnal wifi.

Deasemenea poti sa folosesti telefonul si in multe alte scopuri, insa ideal ar fi sa optezi pentru un telefon al unui producator renumit, daca iti doresti sa poti utiliza foarte mult timp dispozitivul, fara ca el sa intampine probleme de functionare.

Telefoanele brandurilor renumite insa sunt scumpe, dar exista si solutii avantajoase pentru cei care nu vor sa cheltuiasca foarte multi bani pentru a cumpara un smartphone. De exemplu, telefoanele LG sunt o buna optiune pentru fiecare, pentru ca ele sunt comercializate de catre un producator renumit, au preturi atractive, si sunt si foarte performante.

Trebuie insa sa ai foarte mare grija de aceste telefoane, pentru ca fiind smartphone-uri, sunt extrem de sensibile, iar un urma unei neatentii, se pot defecta, si va fi nevoie sa cauti un service care presteaza reparatii LG, pentru remedierea problemei.

Cea mai des intalnita problema a telefoanelor LG, si nu numai, este aceea in care dispozitivul are nevoie de un display sau de un touchscreen nou, pentru ca din cauza neglijentei celui care a folosit telefonul, acesta a fost scapat pe jos, iar piesele trebuie inlocuite.

In anumite cazuri, la telefoanele LG, touchscreen-ul este lipit de display, ceea ce face ca manopera sa se poata efectua doar in cazul in care specialistii dispun de o aparatura speciala.

In anumite cazuri, datorita impactului puternic, se pot observa anumite defectiuni care sa induca in eroare utilizatorul, astfel ca este posibil ca display-ul sa afiseze culorile dar touchscreen-ul sa nu raspunda la comenzi. In alte cazuri se poate sparge doar touchscreen-ul, iar display-ul sa functioneze normal, iar astfel va fi nevoie doar de un touchscreen.

Ei bine, reparatia va fi una foarte complexa, indiferent de situatie, si trebuie sa fie efectuata doar de catre specialistii de la un service gsm. Pentru ca telefonul sa functioneze la capacitate maxima foarte mult timp, trebuie ca piesele de schimb sa fie originale.

Este deasemenea important sa stii ca un service profesionist iti va oferi o perioada de garantie atat pentru manopera cat si pentru piesa inlocuita, astfel ca nu ai de ce sa iti faci griji in ceea ce priveste reparatia.

Daca un service nu iti ofera perioada de garantie pentru manopera si piesa inlocuita, este clar faptul ca nu este un service profesionist.

Ce accesorii de telefoane sunt in topul vanzarilor?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog, Telefoane mobile     Comments No Comments
mart.
9

Ce accesorii de telefoane sunt in topul vanzarilor?
Accesorii telefoane reprezinta un sector important in vanzarile magazinelor GSM. Orice posesor de smartphone sau de iPhone, sau orice gadget, are nevoie si de accesorii pentru acestea.

O metoda foarte buna de informare a utilizatorului este informarea prin Internet, pentru ca la o comanda online sunt necesare date pentru a se potrivi cu modelul telefonului dumneavoastra. Alegerea unui accesoriu se face in primul rand consultand functiile accesorului respectiv, si anume o husa tip book sau flip se va potrivi doar la un telefon cu touchscreen. Sau alt accesoriu, cum este un card de stocare depinde de cat poate suporta spatiu de stocare. read more

Generatia smartphone – avantaje si dezavantaje ale telefoanelor mobile

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
apr.
17

Generatia smartphone – avantaje si dezavantaje ale telefoanelor mobileNu mai este nici un secret faptul ca telefoanele mobile sunt peste tot in ziua de astazi. Se pare ca toata lumea detine macar unul, chiar daca telefonul mobil avut in posesie nu este un smartphone in toata regula.

Momentul in care un utilizator de telefon nu isi mai foloseste dispozitivul este atunci cand acesta se descarca. Cu toate acestea, noile tehnologii au permis achizitionarea unui incarcator telefon portabil, in cazul in care incarcarea clasica nu poate fi realizata la priza. Este cert faptul ca aceasta utilizare continua de smartphone sau telefon mobil in general poate avea avantajele si dezavantajele sale.

Odata cu aparitia telefoniei mobile, oricine poate conversa cu oricine, oricand. Avand in vedere ca toata lumea detine in ziua de astazi macar un telefon clasic pe care il tine in mana mai tot tipmul, conectarea cu prietenii, familia sau colegii se poate realiza 24/7. read more