Servicii web

ciel.ro

Site de prezentare
Iti punem la dispozitie o modalitate foarte accesibila pentru prezenta online. Indiferent ce promovezi : o pensiune, un hotel, un restaurant, o firma de contructii, de distributie, o clinica, o firma de transport, de prestari servicii, de productie, de intermedieri, de turism, vanzari diverse, o agentie imobiliara, de consultanta sau alt gen de activitate, acesta este pachetul recomandat pentru tine. Beneficiezi de design pe masura nevoilor, cu pagini multiple, incarcare imagini si text, adrese de e-mail, formular de contact, administrare si suport.

Dezvoltare web
Un site cu posibilitatea de administrare a continutului este solutia ideala atunci cand proiectul inceput s-a extins deja si ai nevoie sa restabilesti periodic anumite elemente din componenta acestuia, sau cand doresti sa incepi direct cu o imagine puternica in fata concurentei. Indiferent daca vrei sa-ti lansezi un site de stiri, o revista online, un blog personal, o agentie de turism sau un portal, acesta este pachetul recomandat pentru tine. Beneficiezi de asistenta permanenta, si ai toate resursele pentru a transmite vizitatorilor valorile tale.

Instalare aplicatii
Oricare ar fi ideea pe care vrei sa o transmiti si oricare ar fi solutia pe care o alegi, poti apela la solutii de asistare, configurare si instalare a aplicatiilor de care ai nevoie pentru a duce proiectul tau la bun sfarsit, lasand in seama noastra configurarile pe server de care ai nevoie, crearea bazelor de date si incarcarea aplicatiei pe server. Beneficiezi de transparenta totala.

Catalog virtual
Similar unui magazin virtual, catalogul online poate fi o brosura de produse sau servicii la care vizitatorii au acces in orice clipa si pot lasa impresii fara sa existe obligatia de cumpara. Structurat pe categorii, fara limitarea numarului de produse, acest catalog este ideal pentru o agentie de turism, un producator de cosmetice sau un designer de imbracaminte. Beneficiezi de instalare, intretinere periodica, administrare si construire portofoliu de produse sau servicii pe care urmeaza sa le prezinti.

Magazin online
Daca te-ai hotarat sa incepi un alt tip de comert, afla ca solutia aleasa este la indemana publicului din afara ariei tale de acoperire si ca aceasta este tendinta in materie de comert. Fie ca vrei un magazin online clasic cu cos de cumparaturi sau o solutie mai complexa, acesta este serviciul de care are nevoie tipul de comert ales. Beneficiezi de crearea portofoliului de produse sau servicii, asistenta si training, adaugare permanenta de produse noi, regenerare stocuri periodic sau ori de cate ori este nevoie.

Re-design
Schimbarea este un termen pe care foarte multa lume nu il asociaza cu tehnica de existenta, insa tocmai aceasta schimbare poate aduce ceea ce lipseste intr-un proiect si, implicit mai multi vizitatori, utilizatori sau clienti. Beneficiezi de consultanta gratuita si de remodelarea proiectului pentru imbunatatirea acestuia si de suport continuu.


Daca iti place distribuie!