Posts Tagged / Service-Gsm.ro

Alternative la Samsung Galaxy Note 7

Posted Posted by Dan Bradu in Blog, Telefoane mobile     Comments No Comments
iul.
17

Alternative la Samsung Galaxy Note 7Noul Huawei Mate 9 a fost adaugat pe lista noastra pentru cei mai buni inlocuitori Samsung Galaxy Note 7 – cititi mai departe pentru a afla de ce! Esti interesat de reparatii telefoane la cel mai bun pret? Intra pe Service-Gsm.ro.

Daca sunteti ca noi, ati fost intristati si dezamagiti de faptul ca Samsung ar renunta la telefonul Galaxy Note 7 – cel cu probleme de explozie la baterie. In ciuda defectelor sale (care pun viata in pericol), Note 7 s-a dovedit a fi unul dintre cele mai impresionante si mai puternice telefoane pe care le-am folosit vreodata. read more

HTC 10 – performanta si software

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
dec.
8

HTC 10 – performanta si software
Performanta este motivul care ne indeamna intotdeauna sa facem un upgrade aproape in fiecare an, iar in acest an putem lua in considerare flagship-ul celor de la HTC: HTC 10. Pentru reparatii Htc la standarde profesionale, intra pe Service-Gsm.ro.

Daca acest device vrea sa concureze cu succes Galaxy S7 de la Samsung si iPhone 6s de la Apple, trebuie sa fie foarte rapid. Pe hartie, specificatiile lui HTC 10 sunt aproape identice cu ale modelului G5, de la LG. Ambele smartphone-uri contin cate un SoC Qualcomm Snapdragon 820, fiind ajutate de o cantitate de 4GB de memorie RAM.

In benchmark-urile comune Samsung Galaxy S7 sta cel mai bine, obtinand rezultate mai bune decat HTC 10 sau LG G5, desi scorul in testele grafice 3D este in cateva teste, in urma primelor 2 smartphone-uri. In ciuda faptului ca detine aproximativ acelasi hardware, HTC 10 este in spatele lui LG G5 din punct de vedere al performantelor.

Ceea ce este cel mai important de stiut, este faptul ca HTC 10 se comporta exact ca un flagship, este rapid si daca nu esti un utilizator foarte avizat, nu vei putea face diferenta intre aceste modele.

Swipe-ul intre ecrane este vioi si toate aplicatiile se deschid aproape instantaneu, fara nici o urma de lag sau intarziere. De asemenea, chiar daca acest model a iesit in spatele lui G5 la testele grafice 3D, in realitate nu vei observa nici o diferenta. Poti juca si cel mai pretentios joc pe HTC 10, la un numar de cadre pe secunda suficient pentru o experienta fluenta de gameplay.

Interfata grafica a celor de la HTC a reprezentat un plus pentru sistemul Android, o data cu lansarea lui HTC Hero, in 2009. Dar, pe masura ce sistemul de operare Android s-a maturizat, nevoia pentru o interfata mai user friendly s-a redus, asta deoarece sistemul de operare in sine era conceput mai eficient.

Pe HTC 10, sistemul de operare Android functioneaza excelent, chiar si cu interfata grafica a celor de la HTC instalata peste cea originala, a sistemului. Device-ul nu prezinta nici un fel de lag la deschiderea aplicatilor sau la swipe-ul intre ecrane. Un alt plus al implementarii HTC, este functia Boost+, care are capabilitatea de a elibera memoria RAM, imbunatatind (cel putin teoretic) performanta in gaming.

Astea fiind spuse, trebuie sa mai mentionam si faptul ca acest smartphone va primi fara doar si poate update-ul la cel mai nou sistem de operare al celor de la Android: Android 7.0 Nougat.

Doar cele mai noi si mai performante device-uri de pe piata vor putea face acest upgrade, cu alte cuvinte doar foarte putine device-uri vor putea face trecerea de la Android 6.0 la Android 7.0.

Unul dintre acestea este HTC 10 si daca va doriti un smartphone care sa poata rula cel mai nou sistem de operare (din motive evidente de siguranta sau pur si simplu pentru ca va place sa aveti instalat cel mai nou soft posibil), HTC 10 este unul dintre smartphone-urile pe care trebuie sa le aveti in vedere.