Seo spy tool – ce poti face cu instrumentele SEO

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
apr.
12


Seo spy tool – ce poti face cu instrumentele SEOExista o multime de instrumente SEO pe care le puteti utiliza pentru a spiona concurenta. Unele dintre acestea sunt recunoscute pentru eficienta lor, pentru faptul ca ofera informatii detaliate despre rezultatele SEO ale concurentilor dvs., ajutandu-va sa optimizati, sa configurati si sa produceti cele mai bune rezultate posibile pentru site-urile web pe care le gestionati.

Deoarece Internetul se schimba in mod constant, este o idee buna sa continuati sa utilizati in mod regulat instrumentele de analiza SEO pentru a obtine actualizari privind rezultatele SEO ale concurentilor dvs. In functie de cat de mult timp aveti, va sugeram sa faceti acest lucru minim o data pe luna sau, daca este posibil, o data pe saptamana, pentru fiecare domeniu de care aveti nevoie.


Iti recomand sa accesezi best seo spy tools pentru a gasi cel mai bun abonament la peste 80 de tooluri pentru SEO.

Unul dintre aceste instrumente pe care le puteti utiliza pentru verificarea competitorilor este Seoquake. Acesta este un plugin esential pentru gestionarea SEO. Ofertele sale sunt variate, exacte si usor de inteles. Sustinut de SEMrush, veti obtine cu ajutorul lui tot ce aveti nevoie, mai ales ca acest plugin este unul puternic si este disponibil pentru browserele Firefox, Chrome si Opera.

Cand il instalati pentru prima oara, ar fi bine sa activati suprapunerile SERP disponibile in setarile aplicatiei.

Cand vine vorba de verificarea concurentilor dvs. folosind SEOquake, veti putea sa verificati cu usurinta, in orice moment, meta-tag-urile concurentei dvs., densitatea cuvintelor cheie, linkuri interne / externe si multe altele. Ori de cate ori va aflati pe o pagina, faceti clic pe pluginul SEOquake din browserul dvs. si navigati prin meniul de sus pentru a face clic pe sectiunea de care aveti nevoie. Dati clic pe informatii despre pagina pentru a verifica informatiile despre meta, numarul de link-uri etc.

De acolo puteti naviga prin diagnoza, link-uri interne si externe, densitate de cuvinte cheie etc. Tab-ul de diagnoza aduce o analiza a paginii, oferind directii cu privire la modul de a stabili erorile dvs. sau ale concurentilor dvs., precum si indicarea in cazul in care concurentul a facut o treaba buna.

Puteti naviga prin toate legaturile site-ului web care se afla pe respectiva pagina (sau domeniu). Faceti clic pe pictogramele „actualizare” pentru a afisa rezultatele pentru respectivul link sau parametru.

SEOquake este un instrument extrem de util. Este complet gratuit si cu un singur clic puteti vedea o multime de informatii despre concurentii dvs.

Vazand informatiile meta ale concurentilor dvs., informatiile SEO de pe pagina si legaturile interne si externe va puteti bucura de faptul ca obtineti in acest fel detaliile strategiei dvs. de SEO. Indiferent daca doriti sa va construiti linkurile si nu stiti de unde sa incepeti sau doriti sa comparati optimizarea cu concurentii dvs. aflati pe pozitii superioare, acest instrument va poate obtine rezultatele pe care doriti sa le vedeti.

Puteti ramane in joc alaturi de concurenta daca identificati metoda potrivita pentru a-i spiona si in acest fel pentru a va imbunatati rapid si eficient strategia SEO si rezultatele pe care le veti obtine.

dlc.ro

Daca iti place distribuie!

    Post comment