Posts Tagged / second hand

Ce trebuie sa stii atunci cand cumperi un calculator second hand?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog, Tehnologie     Comments No Comments
mai
15

Ce trebuie sa stii atunci cand cumperi un calculator second hand?Foarte multe persoane, in momentul in care trebuie sa isi cumpere un PC, stau si se gandesc putin la mai multe aspecte, pentru a lua cea mai buna decizie intr-un final.

Ei bine, exista foarte multe persoane care in momentul in care isi doresc un calculator pe care sa il foloseasca acasa, fie in interes personal, fie in interes profesional, isi indreapta atentia spre calculatoare second hand.

Aceasta decizie poate sa fie una foarte inteleapta, mai ales daca discutam despre acei utilizatori care nu au asteptari foarte mari de la echipament, si care isi doresc un calculator pe care sa il foloseasca doar in cele mai simple scopuri. read more

Cum iti cureti tastatura laptopului?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog, Tehnologie     Comments No Comments
mai
24

Cum iti cureti tastatura laptopului?
In momentul in care vrei sa iti cumperi pentru acasa un echipament performant, pe care sa il utilizezi pentru a naviga pe internet, pentru a asculta muzica, pentru a te juca, pentru a viziona filme online, sau pentru o multime de alte scopuri, cu siguranta iti vei indrepta atentia fie spre un laptop, fie spre un PC.

Cand vine vorba despre alegerea unuia dintre aceste doua echipamente, cu siguranta parerile sunt impartite, astfel ca utilizatorii care sunt atrasi de PC-uri, de fiecare data cand isi vor dori un echipament nou, vor opta pentru un PC. Exact la fel stau lucrurile si in cazul celor care prefera laptopurile, pentru ca atunci cand au nevoie de un echipament nou, isi vor alege un laptop. read more

Ce imperfectiuni sa caut la aspectul general al unui laptop sh sau refurbished?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
mai
9

Ce imperfectiuni sa caut la aspectul general al unui laptop sh sau refurbished?Micile crapaturi sau imperfectiunile estetice.

La o inspectie mai atenta a unui laptop refurbished sau second hand, trebuie sa cauti urme de daune mecanice. Acestea pot fi doar estetice, dar pot fi si mai grave, afectand functionalitatea generala a laptop-ului.

Daca vei constata doar daune estetice si laptop-ul functioneaza corect, il poti cumpara fara probleme. Daca vrei un laptop refurbished, cele mai bune sunt pe DiablosComputer.ro.

Fara fenomenul de “purple haze”.

Una dintre cele mai scumpe componente dintr-un laptop este display-ul sau ecranul si inlocuirea acestuia, nu are sens in cele mai multe cazuri, mai ales in cazul unui laptop sh sau refurbished unde pretul unui ecran nou, poate echivala pretul cu care ai cumparat intregul laptop. read more

Ce calculator sa-mi iau? Nou, second-hand sau refurbished?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
nov.
26

Ce calculator sa-mi iau? Nou, second-hand sau refurbished?Daca planuiesti sa iti folosesti calculatorul pentru taskuri basic de office sau procesare word, web browsing si email, nu vei avea nevoie de un pc de top. Calculatoare refurbished sau second hand, isi pot face treaba pentru astfel de activitati, la fel de bine ca si unul de top.

Calculatoarele second hand sau refurbished sunt de obicei mult mai ieftine, decat cele noi. Sunt in acelasi timp si o “solutie verde” deoarece prelungesc viata pc-urilor in cauza, fara sa cumperi altele noi.

O solutie refurbished poate fi o optiune mult mai buna decat una second hand sau un calculator provenit dintr-o donatie, etc. Asta deoarece, calculatoarele refurbished trec printr-o inspectie generala serioasa si sunt testate foarte bine, inainte de a fi vandute. Nu poti fi sigur ca s-a procedat asa, atunci cand alegi o solutie second hand. read more