Samsung Galaxy Note 3 – puncte slabe, puncte forte

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
sept.
5


Samsung Galaxy Note 3 – puncte slabe, puncte forteAtunci cand vorbim despre telefoane trebuie sa recunoastem ca Samsung a luat demult fata celor de la Nokia. Acum telefoanele obisnuite au cam imbatranit, lasand locul “copiilor razvratiti”, telefoanelor inteligente. Samsung Galaxy Note 3 este unul dintre acestea si trebuie sa spunem ca este fara discutie noua “nava amiral” a celor de la Samsung.

La o prima vedere, Samsung Galaxy Note 3 este prevazut cu un display masiv de 5.7 inci Full HD, cu caracteristici ale S Pen-ului imbunatatite, toate optiunile TouchWiz de la S 4. La o privire mai atenta vom observa ca diplay-ul lui Samsung Galaxy Note 3 este unul de tip AMOLED 1080p cu o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, 386 ppi si panou Super AMOLED.

Procesorul este Qualcomm Snapdragon 800 (Quad Core 2.3 GHz), 3 GB memorie RAM, capacitate de stocare de 32 – 64 GB cu posibilitatea maririi acesteia, intrucat telefonul este prevazut cu slot pentru card micro SD. Camera din spate este de 13 MP (4K pentru video), iar camera din fata de doar 2 MP. Samsung Galaxy Note 3 este prevazut cu o baterie de 3200 mAh, sistem OS (Android 4.3), iar culorile sub care poate fi gasit sunt alb, roz si negru.


Puncte forte

In ceea ce priveste punctele forte ale lui Samsung Galaxy Note 3, acestea se refera la display-ul splendid, lista specificatiilor, sistemul Android 4.3, unele imbunatatiri specifice aduse software-ului, slotul de card micro SD, MHL in partea de USB 2.0 a portului USB 3.0 si ultimul, dar nu cel din urma S Pen-ul.

Puncte slabe

Pe de cealalta parte, in privinta punctelor slabe trebuie sa amintim faptul ca difuzoarele sunt putin prea silentioase (cu toate acestea pozitionate foarte bine), lipsa de incarcare wireless, foarte putine adaugiri aduse partii software, costul cablului USB 3.0 aduce cu sine costuri suplimentare.

Hardware

Am prezentat mai sus cu ce specificatii vine Samsung Galaxy Note 3, insa trebuie sa insistam putin asupra partii hardware intrucat pare destul de interesanta. Partea hardware la Samsung Galaxy Note 3 este intr-adevar de nivel inalt, nu este nimic de reprosat in legatura cu niciun aspect, poate doar lipsa incarcarii wireless si lipsa stabilizarii optice a imaginii in privinta camerei pot aduce mici dezamagiri.

Restul specificatiilor sunt, de asemenea, destul de speciale, ca de obicei, cei de la Samsung au rezolvat problema incetinirii TouchWiz prin adaugare de memorie RAM. Cei 3 GB de RAM instalati in Samsung Galaxy Note 3 reprezinta o cantitate exagerata de memorie, combinata cu procesorul Snapdragon Quad Core de 2.3 GHz fac ca acest telefon sa ruleze iute si fara intreruperi.

O caracteristica surprinzatoare este reprezentata de noul port USB 3.0 care are capacitatea de a recunoaste si cablurile de alimentare sau transfer date mai vechi (USB 2.0 MHL). Asadar, poti incarca telefonul si cu cabluri compatibile cu versiunea USB 2.0, insa acest lucru se face putin mai incet. Vorbind de viteza, portul USB 3.0 ofera o viteza de incarcare foarte mare, telefonul incarcandu-se in doar cateva ore.

Chiar daca reprezinta un produs destul de piperat ca pret, Samsung Galaxy Note 3 isi merita banii oferind tot ce are nevoie un telefon dar si o tableta. Pentru o gama variata de telefoane vizitati http://www.dwyn.ro/comunicatii-telefoane_gsm-12-0-0.html .


Alte stiri actuale :

1. Sony Xperia Z1 Compact, telefonul care face fotografii şi filme sub apă
2. Telefoane de top la prețuri reduse substanțial
3. Un telefon care ar putea încărca două iPhone-uri dintr-un foc – Huawei Ascend Mate 2
4. Apple atacă Samsung pe terenul adversarilor: telefoane mai mari din toamnă
5. Samsung Galaxy S5: Ziua in care va fi lansat cel mai asteptat smartphone


Daca iti place distribuie!

    Post comment