Posts Tagged / persoane

De ce sa apelezi la lifting facial?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
nov.
30

De ce sa apelezi la lifting facial?In zilele noastre conteaza atat de mult imaginea, astfel incat fiecare persoana ajunge sa puna mare pret acest lucru, iar anumite persoane pun mai mare pret pe imagine chiar decat pun pret pe sanatatea lor.

Si daca tot am ajuns sa punem atat de mult pret pe imagine, nu trebuie sa ne mai mire faptul ca o multime de persoane incep din ce in ce mai des sa apeleze la tot felul de interventii chirurgicale care sa le ajute sa aiba corpul sau chipul dorit. read more

Iti iubesti cartile? – pastreaza-le in siguranta, pe rafturi metalice

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
iul.
8

Iti iubesti cartile? – pastreaza-le in siguranta, pe rafturi metalicePentru majoritatea iubitorilor de carti, casa de vis trebuie sa aiba in componenta o biblioteca cu rafturi pana la tavan, acompaniata de o scara pe rotile, ce le-ar permite un acces cat mai facil la cartile depozitate pe rafturi. Vrei raft metalic de la cei mai buni producatori? Intra pe StoreExpert.ro!

Asta ar fi asa, o fantezie a iubitorilor de carti. Dar, in realitate, lucrurile nu stau tocmai asa. De multe ori, nu avem resursele, spatiul necesar sau timpul necesar pentru a ne construi o asemenea biblioteca, dar nimeni nu ne poate opri sa visam la una.

Un bun pas prin care poti incepe sa-ti construitesti biblioteca de vis, este amenajarea rafturilor pentru aceasta. read more

Greseli frecvente in web design

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
iun.
21

Greseli frecvente in web designUn website ieftin nu va vinde sau va modifica templateuri. Imaginea ar trebui sa fie unica si prin urmare veti beneficia de un web design unic si individual. Un site ieftin nu va beneficia de creativitate si originalitate.

Un design al site-ului este un aspect foarte special pentru ca reprezinta o imagine cu ajutorul careia proiectul va ajunge la vizitatori. Din motivul acesta un website ieftin va oferi un web design unic si specific fiecarui proiect in parte. De aceea recomandat ar fi sa apelati si la servicii web design profesioniste.

Sunt foarte multi vizitatori care nu isi amintesc deumirea site-ului sau adresa dar tin minte imaginea site-ului unde au gasit informatiile. Un site foarte bine executat se va reflecta in rezultatele pe care le va oferi, in numarul de vizitatori adusi si in usurinta prin care site-ul poate sa fie administrat. read more

Frizerul si frizeria – scurta istorie

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
apr.
11

Frizerul si frizeria – scurta istorieUn frizer este o persoana a carei ocupatie este aceea de a taia sau de a stiliza parul, pentru a schimba sau a mentine imaginea unei persoane.

Acest lucru este posibil folosindu-se o combinatie de tehnici de taiere si vopsire a parului, precum si tehnici de texturare. Pentru guler frizerie, vizitati UtilariSaloane.ro.

Majoritatea hair-stilistilor sunt licentiati profesional, iar aceste licente se impart in 3 categorii: frizerul normal, barbierul sau profesionistul cosmetic (cosmeticianul sau cosmetologul). read more