Posts Tagged / Magazingsm.ro

LG G5 – Snapdragon 820, 4GB de RAM si GPU Adreno 530

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
nov.
29

LGG5-Snapdragon-820-4GB-de-RAM-si-GPU-Adreno-530Oricine a vazut sau a folosit un flagship nou din 2016, probabil ca nu va fi dat pe spate de specificatiile lui LG G5, acesta este pur si simplu un smartphone extrem de performant. Daca iti doresti sa cumperi huse LG de cea mai buna calitate, intra pe MagazinGsm.ro.

Smartphone-ul dispune de un procesor Qualcomm Snapdragon 820 si 4 GB de memorie RAM, impreuna cu un procesor grafic (GPU) de la Adreno si anume Adreno 530.

Capacitatea de stocare este unica si anume 32 GB, suficient pentru majoritatea utilizatorilor. Aceasta capacitate este aceeasi ca si pe modelele construite pentru Statele Unite, ale device-urilor Galaxy S7 si HTC 10. read more

Cum incearca producatorii sa creasca eficienta acumulatorilor?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
sept.
26

Cum-incearca-producatorii-sa-creasca-eficienta-acumulatorilorIn teorie, principiul de utilizare al tipului de acumulatori Li-Ion si Li-Po ar trebui sa asigure o functionare de lunga durata.

Insa datorita ciclurilor de incarcare-descarcare, a modului de depozitare si a temperaturii ambientale, acumulatorii au durata de viata afectata semnificativ. Exista totusi cateva modalitati prin care poti prelungi durata de viata a unui acumulator.

Un aspect cheie este modalitatea prin care incarcati acumulatorul. Este bine sa evitati descarcarea completa a dispozitivului. Daca bateria se va descarca complet, aceasta nu se mai poate incarca la capacitatea sa maxima, iar acest lucru se intampla mai ales in cazul acumulatorilor Li-Po. Este de preferat sa incarci acumulatorul cand mai are circa 20% din autonomie. read more

Ce este o tastatura Bluetooth?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
mai
5

Ce este o tastatura Bluetooth?Husele iPad sunt accesorii ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunui model de tableta Apple. Astfel de huse iPad pot fi achizitionate de pe Magazingsm.ro, unul dintre cele mai bune magazine gsm online.

Cele mai multe definitii spun ca o tastatura Bluetooth reprezinta o tastatura care foloseste protocolulu Bluetooth wireless pentru a o conecta la un dispozitiv mobil precum smartphone-ul sau PDA-ul (Personal Digital Assistant).

In esenta, orice tastatura QWERTY, care utilizeaza Bluetooth-ul, poate fi considerata o tastatura Bluetooth, insa cele mai multe dintre definitiile obisnuite limiteaza prezentarea tastaturilor Bluetooth ca accesorii care se conecteaza la dispozitive mobile mici, care nu contin propria lor tastatura. Natura fara fir a tastaturii Bluetooth, care functioneaza in general cu baterii AA sau AAA, face din aceasta un accesoriu destul de la indemana si usor de utilizat oriunde ne-am afla. read more