Laptop second hand sau laptop refurbished?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
nov.
21


Laptop second hand sau laptop refurbished?O foarte mare parte dintre utilizatorii care isi doresc achizitionarea unui laptop, isi indreapta atentia spre un echipament nou, iar acest lucru nu se datoreaza neaparat faptului ca au nevoie de un produs foarte performant, ci isi aleg un echipament nou pentru ca nu isi doresc ca respectivul echipament sa mai fi fost inainte folosit.

Aceasta decizie cu siguranta este una gresita, mai ales daca stam sa tinem cont de faptul ca sunt o multime de utilizatori care isi cumpara un laptop foarte performant, insa pe care il folosesc foarte rar, asa ca practic investesc banii intr-un mod inutil in achizitionarea unui laptop.


In cazul in care ai si tu nevoie de un astfel de echipament, cu siguranta poti sa gasesti solutii mai avantajoase pentru tine.

De exemplu, ai putea sa iti indrepti atentia spre un laptop refurbished, despre care toata lumea credea la inceput ca ar fi un laptop second hand.

Ei bine, lucrurile nu stau chiar in acest fel, pentru ca un laptop refurbished, este acel laptop care a fost achizitionat in leasing de catre o firma, iar la finalul perioadei de leasing, produsul a fost inapoiat producatorului, unde a fost supus unui proces de imbunatatire, dupa care a fost scos din nou pe piata.

Asadar, in momentul in care iti cumperi un laptop refurbished, cu siguranta acesta nu este un echipament second hand, ci este un laptop resigilat, care are un raport calitate – pret foarte bun, si care poate sa aiba performante similar unui produs nou.

Trebuie insa mentionat si faptul ca echipamentele refurbished, chiar daca sunt mai ieftine decat cele noi, sunt mai scumpe decat cele second hand.

Ei bine, si daca am adus in discutie produsele second hand, trebuie precizat faptul ca atunci cand iti doresti un laptop, poti sa gasesti si un laptop second hand ieftin, insa trebuie sa stii exact spre ce produse sa te orientezi.

Vei putea sa gasesti echipamente second hand de generatie veche, care in mod evident nu vor face fata tuturor cerintelor tale, si nu vor avea performante foarte bune.

Vei putea in schimb sa gasesti laptopuri second hand i5, sau laptopuri second hand i7, care fiind de o generatie mai noua, vor putea sa functioneze fara probleme o perioada mai indelungata de timp, asa ca ai putea sa ai toata increderea si sa iti indrepti atentia spre un astfel de produs.

Alegand un produs second hand, cu siguranta vei face o afacere buna, pentru ca iti vei cumpara un produs de calitate buna, daca discutam despre echipamentele i5 si i7, iar pretul pe care il vei plati pentru el nu va fi unul mare.

Chiar si in cazul in care vei opta pentru un laptop refurbished poti considera faptul ca este o afacere buna, pentru ca totusi nu vei plati la fel de mult precum ai plati pentru un echipament nou.

Asadar, daca stam sa ne gandim mai bine, poti sa iti alegi oricand ori un laptop second hand, ori unul refurbished, si cu siguranta alegerea te va multumi, indiferent de produsul ales.

ciel.ro

Daca iti place distribuie!

    Post comment