Posts Tagged / laptop refurbished

Tot ce trebuie sa stii despre laptopuri second hand si refurbished

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
dec.
12

Tot ce trebuie sa stii despre laptopuri second hand si refurbishedLaptopurile sunt mai accesibile decat oricand. Preturile au scazut suficient pentru a face laptopurile disponibile pentru majoritatea consumatorilor care au nevoie de un computer mobil pentru scoala, munca sau pentru uz personal.

Chiar daca acestea sunt mai accesibile, cumpararea unui laptop este inca o investitie majora. O modalitate de a atenua gaura financiara este achizitionarea unui laptop utilizat sau reconditionat, fie de la un vanzator privat, de la un vanzator cu amanuntul sau de la un lichidator care elimina laptopurile inchiriate.

In timp ce pretul poate fi mai mic, exista multe lucruri pe care consumatorii trebuie sa le invete inainte de a cumpara un laptop folosit. read more

Laptop second hand sau laptop refurbished?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
nov.
21

Laptop second hand sau laptop refurbished?O foarte mare parte dintre utilizatorii care isi doresc achizitionarea unui laptop, isi indreapta atentia spre un echipament nou, iar acest lucru nu se datoreaza neaparat faptului ca au nevoie de un produs foarte performant, ci isi aleg un echipament nou pentru ca nu isi doresc ca respectivul echipament sa mai fi fost inainte folosit.

Aceasta decizie cu siguranta este una gresita, mai ales daca stam sa tinem cont de faptul ca sunt o multime de utilizatori care isi cumpara un laptop foarte performant, insa pe care il folosesc foarte rar, asa ca practic investesc banii intr-un mod inutil in achizitionarea unui laptop. read more

Cum iti cureti tastatura laptopului?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog, Tehnologie     Comments No Comments
mai
24

Cum iti cureti tastatura laptopului?
In momentul in care vrei sa iti cumperi pentru acasa un echipament performant, pe care sa il utilizezi pentru a naviga pe internet, pentru a asculta muzica, pentru a te juca, pentru a viziona filme online, sau pentru o multime de alte scopuri, cu siguranta iti vei indrepta atentia fie spre un laptop, fie spre un PC.

Cand vine vorba despre alegerea unuia dintre aceste doua echipamente, cu siguranta parerile sunt impartite, astfel ca utilizatorii care sunt atrasi de PC-uri, de fiecare data cand isi vor dori un echipament nou, vor opta pentru un PC. Exact la fel stau lucrurile si in cazul celor care prefera laptopurile, pentru ca atunci cand au nevoie de un echipament nou, isi vor alege un laptop. read more

Ce imperfectiuni sa caut la aspectul general al unui laptop sh sau refurbished?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
mai
9

Ce imperfectiuni sa caut la aspectul general al unui laptop sh sau refurbished?Micile crapaturi sau imperfectiunile estetice.

La o inspectie mai atenta a unui laptop refurbished sau second hand, trebuie sa cauti urme de daune mecanice. Acestea pot fi doar estetice, dar pot fi si mai grave, afectand functionalitatea generala a laptop-ului.

Daca vei constata doar daune estetice si laptop-ul functioneaza corect, il poti cumpara fara probleme. Daca vrei un laptop refurbished, cele mai bune sunt pe DiablosComputer.ro.

Fara fenomenul de “purple haze”.

Una dintre cele mai scumpe componente dintr-un laptop este display-ul sau ecranul si inlocuirea acestuia, nu are sens in cele mai multe cazuri, mai ales in cazul unui laptop sh sau refurbished unde pretul unui ecran nou, poate echivala pretul cu care ai cumparat intregul laptop. read more