Posts Tagged / iPhone

Ce telefoane poti sa gasesti la casele de amanet?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
ian.
19

Ce telefoane poti sa gasesti la casele de amanet?In zilele noastre, telefoanele mobile sunt foarte importante pentru noi, pentru ca le putem folosi in atat de multe scopuri, de la a comunica, si pana la a socializa cu prietenii virtuali, pentru a viziona filme, plus in foarte multe alte scopuri.

Din acest motiv, fiecare dintre noi ne vom dori telefoane care sa fie scoase pe piata de branduri renumite, pentru ca in acest fel, sansele ca telefoanele respective sa functioneze la capacitate maxima mereu, sunt destul de mari. read more

Sunteti in cautarea serviciilor de reparatii gsm?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
nov.
15

Sunteti-in-cautarea-serviciilor-de-reparatii-gsmSistemul GSM este o colectie standard de numeroase aplicatii si caracteristici care sunt aplicabile abonatilor de telefonie mobile din toata lumea. GSM este standardul dominant de telefonie mobila. Service-urile autorizate GSM functioneaza pe baza unei licente oferite in scopul desfasurarii activitatii echipamentelor de telecomunicatii, in special pentru intretinerea si reparatia acestora.

Cand trebuie sa alegeti un anumit service gsm Bucuresti este foarte important sa va orientati spre cele mai bune servicii, garantate de experienta si expertiza firmei repective. Clientii pot lasa numeroase pareri pe forumurile online. read more

AT&T decide sa ofere Facetime pe device-urile LTE

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
mai
26

AT&T decide sa ofere Facetime pe device-urile LTEEi bine, nu este nici un secret ca AT&T a reusit sa uimeasca prin decizia sa de a lansa aplicatia Facetime pe retele de tip cellular, pentru cei cu shared data plans (planuri de date).

Dupa ce in prealabil au facut un research destul de stufos, carrier-ul a schimbat putin placa, doar putin. Cauti angajare la un studio de videochat? Angels of love este locul cel mai bun, unde poti gasi toate informatiile necesare.

Acum vei fi capabil sa-ti deschizi aplicatia de video chat pe device-ul tau iOS 6 prin LTE, atata timp cat esti abonat la asa numitele “data plans”, adica pachetele de date. Daca ai un astfel de abonament cu date nelimitate sau daca nu te poti conecta prin LTE din cauza propriului device, inca nu ai noroc. read more

Cum sa imbunatatim autonomia bateriei de la iPhone?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
apr.
7

Cum sa imbunatatim autonomia bateriei de la iPhone?Din fericire pentru cei care folosesc iPhone, iPod sau iPad, sistemul iOS 8 a venit in final si este si disponibil pentru descarcare.

Majoritatea posesorilor de iPhone vor beneficia de noile functionalitati si caracteristici pe dispozitivele lor. Acest sistem de operare a venit la pachet si cu o problema majora legata de autonomia bateriei pentru ca este un mare consumator de energie.

Atunci cand observati ca bateria nu mai tine desi telefonul sta la incarcat toata ziua puteti apela la inlocuire baterie iPhone 5, de exemplu, daca acesta este modelul de telefon pe care il aveti, daca nu puteti inlocui bateria de la orice telefon, indiferent de brand cautand o firma care are astfel de piese. read more

Ce aplicatii sa iti instalezi pe iPhone-ul tau?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
iul.
2

Ce aplicatii sa iti instalezi pe iPhone-ul tau?Pentru ca iPhone-ul pe care il folosesti zi de zi sa dea cele mai bune rezultate, ai nevoie de aplicatii care sa iti ofere cele mai bune optiuni ale acestuia.

In trecut, problemele iPhone-urilor nu puteau fi rezolvate prea usor, asa cum se intampla acum cu multe reparatii iPhone ce pot fi excutate prompt si eficient prin asemenea service-uri specializate.

Dar, pentru ca iPhone-ul tau sa functioneze la capacitatea lui maxima, ai nevoie de aplicatiile potrivite pentru el. Una dintre cele mai cunoscute este Dropbox. Ea permite stocarea si accesarea fisierelor in platforma cloud, astfel incat ele sa fie accesibile tuturor celor care doresc sa aiba acces imediat la informatii care privesc o comunitate sau mai multi oameni. read more