Imbunatatiri iPhone 7 si tot ce trebuie sa stii despre acest telefon

Posted Posted by Dan Bradu in Blog, Telefoane mobile     Comments No Comments
nov.
19


Imbunatatiri iPhone 7 si tot ce trebuie sa stii despre acest telefonAplicatia 3D Touch este utilizata in iOS 9 si iOS 10 pentru a activa gesturi de comenzi rapide numite „Peek” si „Pop” atat in ​​ecranul de start, cat si in aplicatiile iOS. O apasare usoara permite o vizionare, in timp ce o presare mai profunda permite deschiderea unei aplicatii si exista gesturi unice pentru a deschide meniuri si a lua masuri atunci cand utilizati functia Peeks.

Butonul Acasa de pe iPhone 7 arata ca butonul Home 6s iPhone, dar nu mai este un buton fizic. Apple il numeste un buton „solid”, iar atunci cand il apasati, obtineti feedback haptic de la motorul Taptic pentru a imita apasarea unui buton, similar cu trackpad-ul de pe cele mai recente MacBooks.

dlc.ro

In loc sa simtiti senzatia de a apasa pe un buton real, atunci cand utilizati butonul Pagina de pornire de pe iPhone 7, veti simti vibratiile haptice ca raspuns la anuntarea ca actiuni cum ar fi deblocarea ecranului iPhone sau efectuarea unei plati cu Apple Pay au avut succes.

Cand configurati iPhone 7, puteti alege nivelul de feedback haptic dorit, variind de la usor la puternic, cu o setare la mijloc disponibila. Trebuie remarcat faptul ca butonul iPhone 7 Home este capacitiv, necesitand contactul cu pielea sau cu  manusi capacitive de presat. In caz contrar, nu se va inregistra touch, spre deosebire de butoanele fizice de acasa ale dispozitivelor anterioare.

Utilizatorii care au nevoie de ecran iPhone 7 inca mai poti gasi in firmele distribuitoare GSM.

Butonul Acasa din iPhone 7 este alimentat de un motor Taptic Engine reproiectat si actualizat, o bucata de hardware care a fost introdusa pentru iPhone 6. Potrivit Apple, Motorul Taptic este mai receptiv si functioneaza cu o gama mai larga de frecvente.

Este folosit in intregul sistem iPhone 7 pentru totul, de la butonul Home pentru a notifica vibratiile si pentru prima data poate fi programat de aplicatii terte pentru noi sentimente si experiente care nu au fost disponibile anterior.

Senzorul de amprenta Touch ID care inlocuieste parolele si ofera securitate suplimentara pentru lucruri precum platile Apple Pay este inca localizat pe butonul Home, in ciuda reproiectarii butonului Home.

Tehnologia Touch ID de generatie a doua este incorporata in iPhone 7, iar senzorul de amprenta Touch ID este la fel de rapid ca cel din iPhone 6s.

Apple imbunatateste procesorul in fiecare iteratie a iPhone-ului, iar in iPhone 7, unele caracteristici impresionante au fost incluse pentru cea mai buna performanta a chip-urilor intr-un dispozitiv iOS inca. A10 Fusion are un procesor cu patru nuclee (primul intr-un dispozitiv iOS) care combina puterea si eficienta intr-un mod unic. Acesta este „incredibil de subtire” si a fost realizat pe procesul TSMC de 16 nm FinFET +.

Exista doua nuclee de inalta performanta, care sunt cu 40% mai rapide decat chipul A9 din iPhone 6 si de doua ori mai rapid decat chipul A8 din iPhone 6. Exista, de asemenea, doua miezuri de inalta eficienta care ruleaza la 1 / 5 din viteza miezurilor de inalta performanta pentru pastrarea bateriei atunci cand efectuati sarcini care nu sunt intensive in sistem.

ciel.ro

Daca iti place distribuie!

    Post comment