Posts Tagged / Google

Trenduri privind designul grafic

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
ian.
26

Trenduri privind designul graficPentru a face design grafic, trebuie ca mai intai de toate sa ai niste abilitati care sa te ajute sa poti desfasura cu succes aceasta activitate.

Nu este nimic iesit din comun pana aici, pentru ca daca esti o persoana cu o imaginatie bogata, si daca esti o persoana creativa, care stie sa isi exploateze imaginatia, atunci cu siguranta poti sa te gandesti serios sa faci pasii necesari pentru a deveni graphic designer.

Va trebui ca mai apoi sa accesezi https://howdodesign.com/ pentru a vedea mai exact despre ce este vorba, datorita vizionarii celor mai bune totoriale de design grafic. read more

Ce performante ale telefoanelor HTC lasa de dorit?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
oct.
6

Ce performante ale telefoanelor HTC lasa de dorit?Astazi, sa poti avea acces la informatii si la comunicare intr-un timp real oriunde va aflati nu mai reprezinta un lux, ci o necesitate. Telefoanele inteligente ne tin in contact cu prietenii si familia, ne indruma spre locatia stabilita, ne tin la curent cu ultimele stiri si ne alunga plictiseala in orice moment al zilei.

Dar ce ne facem cand smartphone-ul nostru nu ne mai ajuta eficient? Bateria nu mai rezista cat vrem noi? Smartphone-ul se incalzeste?  Performantele lasa de dorit? Nu se mai poate conecta la reteaua mobila de date? In continuare, vom vedea cele mai intalnite probleme pe un HTC Android si cum pot fi ele remediate prin reparatii Htc.

In primul rand, bateria. Aceasta se descarca repede? Inainte de a considera ca acumulatorul este vinovat, trebuie sa faceti cateva verificari ale sistemului de operare. In cele mai multe cazuri sunt aplicatii care utilizeaza in mod excesiv procesorul sau conexiunea mobila de date. read more

Strategii pentru a imbunatati author rank-ul

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
mai
11

Strategii pentru a imbunatati author rank-ulSubiectul Author Rank a fost un topic cautat inca de cad s-a introdus authorship-ul. A construi o identitate in jurul unui continut de top prinde tot mai mult contur si are o evolutie spectaculoasa.

Subiectul atat de prezent nu poate sa fie ignorat nici de specialistii din marketing. Mai multe despre autorship veti gasi si pe optimimizare SEO Braila.

E doar o chestie de tip atunci cand rankul autorului a fi implementat si la nivel macro. Continutul de calitate este ceva ce utilizatorii doresc. Un contiut cu un caracter informativ, structurat, care sa ofere exact informatiile pe care le cauta. read more

Noul LG G5 un device excelent pentru audiofili

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
apr.
7

Noul LG G5 un device excelent pentru audiofiliPrimul modul inovator introdus pe LG G5 este asa numitul LG Cam Plus, ce ofera un grip pentru camera foarte bun (pentru o singura mana) dar contine si baterie in plus, avand capacitatea de a prelungi durata de viata a bateriei de la interior. Cauti huse LG de cea mai buna calitate? Intra pe AccesoriiGsm.ro!

Grip-ul vine decorat cu un buton fizic (shutter), un buton dedicat pentru video-recording, un indicator LED si un control de tip dial pentru zoom. Vei folosi ambele camere incorporate pe telefon, dar aceasta parte “extra” va reinventa practic device-ul in sine. Durata de viata a bateriei va creste de la 2800 mAh cat este cea standard, la nu mai putin de 4000 mAh.

Pe de alta parte, a doua mare atractie cu care va veni LG G5, este o combinatie de DAC si amplificator extern pe 32 de biti, LG Hi-Fi Plus, produs in colaborare cu renumita firma producatoare de sisteme audio (boxe, receivere, puteri audio, statii audio), Bang & Olufsen. Acest dac suporta playback nativ DSD si va veni cu o pereche de casti H3 B&O Play. read more

Tipuri de site-uri pe care le poti avea

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
iul.
28

Tipuri de site-uri pe care le poti aveaDaca te-ai hotarat sa iti creezi propriul site, ai nevoie de specialistii potriviti pentru tine in domeniul web designului. In web design lucreaza multi specialisti care iti pot crea site-ul pe care il doresti pentru tine si afacerea ta. Inainte de a-ti  face un site, ai nevoie de informatii esentiale din acest domeniu, astfel incat sa poti face cea mai buna alegere pentru tine.

Clasificarea lor tine cont de continutul acestora si ceea ce ofera ele. Continutul poate fi diferit, din mai multe categorii. Unele site-uri sau motoare de cautare prefera sa aiba un continut foarte scazut si sa ramana simple pentru a se putea incarca mai repede decat altele. In cazul motoarelor de cautare, asa cum este Google, interfata site-ului si continutul pot fi configurate de fiecare utilizator in parte.

Pe de alta poarte, alte motoare de cautare, asa cum sunt Yahoo sau MSN, au site-uri proprii mai incarcate, care ofera acces la mai multe tipuri de servicii. Unele dintre cele mai apreciate site-uri sunt cele  care ofera informatii, fie ca acestea sunt livrate in schimbul unor sume de bani sau sunt oferite gratuit utilizatorilor si cititorilor din lumea intreaga. read more

Cele mai accesate site-uri din lume

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
feb.
19

Cele mai accesate site-uri din lumeOrice proprietar de site apeleaza la specialistii in web design pentru a avea un site minunat si bine realizat. Orice proprietar de site isi doreste ca site-ul lui sa fie vizitat de cat mai multe persoane. Preferintele oamenilor insa sunt diferite.

Unii prefera un site, altii altul, insa sunt anumite site-uri care sunt vizitate extrem de des. Inainte de a spune denumirea site-urilor care cele mai accesate din intreaga lume, vrem sa-ti recomandam un site si anume Itexclusiv.ro.

Aici vei gasi profesionisti care stiu sa creeze un site cu adevarat calitativ, din toate punctele de vedere.
Cad vrei un site de la care ai asteptari, care sa fie vizualizat de cat mai multi vizitatori, alegi sa-l lasi pe mana celor care stiu ce inseamna web design. read more