Posts Tagged / gazduire web

Cat costa web hosting-ul?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
nov.
22

Cat costa web hosting-ul?Pentru intrebarea din titlul articolului, cu siguranta cauta raspuns o multime de tineri care isi doresc sa isi creeze un blog personal, sau cei care detin o afacere si isi doresc un site de prezentare al acesteia.

Ei bine, poti sa vezi site-urile mai multor companii care furnizeaza web hosting, iar pe aceste site-uri vei putea vedea listele cu preturi pentru fiecare tip de abonament de web hosting.

De exemplu, cel mai ieftin abonament de web hosting este cel de gazduire partajata, sau shared hosting dupa cum mai este cunoscut acest tip de hosting. Aici, site-urile sunt gazduite de catre un server, iar acestea primesc un anumit numar de resurse. read more

Ce este hostingul sau gazduirea web?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog, Tehnologie     Comments No Comments
apr.
28

Ce este hostingul sau gazduirea web?
In momentul in care te gandesti ca vrei sa iti faci un site, mai intai de toate ai nevoie de gazduire web, adica de un domeniu web. Trebuie deasemenea sa cauti un nume potrivit pentru site, pe acele site-uri care vand domeniile web.

Gazduirea web sau web hostingul, inseamna sa iti inchiriezi un spatiu pe un disc de stocare al unui server, pentru o anumita periada de timp. In cele ce priveste serverul, el detine fie o singura conexiune, fie mai multe conexiuni permanente la internet.

La foarte scurt timp dupa ce vei finaliza procesul de inchiriere, va trebui sa copiezi pe discurile de stocare ale serverului, site-ul pe care il ai creat, insa evident, in limita spatiului pe care l-ai inchiriat. read more

Ghidul tau de baza pentru intelegerea gazduirii web

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
iun.
14

Ghidul tau de baza pentru intelegerea gazduirii webFie ca rulezi un blog, o afacere online sau un alt tip de site web, gasirea unei gazde web buna este cruciala. Serviciile pe care le ofera gazdele web sunt securitate pentru site-ul tau, acces, precum si multe alte instrumente care te ajuta sa atingi succesul. Continua sa citesti pentru a gasi sfaturi care te vor ajuta sa alegi o gazda web care se potriveste nevoilor tale.

Incepe sa-ti faci griji daca gazda site-ului tau sau site-ul se intrerupe pentru o perioada mai lunga de 24 de ore. In general, intreruperile nu dureaza atat de mult, asa ca ar putea fi un indiciu ca gazda site-ului tau are probleme mult mai grave. Poti verifica alte site-uri pentru a gasi informatii despre intreruperea gazdei site-ului tau, precum si motivul pentru intrerupere.

Facilitati de gazduire web pot fi oriunde, dar ar trebui sa alegi una care se afla in aceeasi tara ca si publicul site-ului tau. Daca publicul tinta sunt americanii, ramai cu un furnizor de gazduire care se afla in America. read more