Posts Tagged / display

Ce probleme cu touchscreenul si display-ul apar la anumite telefoane LG?

Posted Posted by Dan Bradu in Telefoane mobile     Comments No Comments
apr.
25

Ce probleme cu touchscreenul si display-ul apar la anumite telefoane LG?

Telefoanele mobile au inceput odata cu trecerea timpului sa devina din ce in ce mai importante pentru oameni, si asta datorita faptului ca ele au inceput sa fie din ce in ce mai performante.

Si nu ar trebui sa ne miram de faptul ca telefoanele sunt extrem de importante pentru noi in aceasta perioada, pentru ca acum le putem utiliza in foarte multe scopuri. De exemplu, cand vrei sa gasesti informatii despre un anume subiect, nu mai ai nevoie de laptop pentru a cauta pe internet, ci o poti face folosind telefonul mobil.

Exact asa sta treaba si atunci cand vrei sa socializezi cu prietenii tai virtuali, pentru ca nu ai nevoie de laptop sau de pc, ci mai degraba de un smartphone, si de datele mobile activate, sau sa te afli intr-o zona unde telefonul receptioneaza semnal wifi.

Deasemenea poti sa folosesti telefonul si in multe alte scopuri, insa ideal ar fi sa optezi pentru un telefon al unui producator renumit, daca iti doresti sa poti utiliza foarte mult timp dispozitivul, fara ca el sa intampine probleme de functionare.

Telefoanele brandurilor renumite insa sunt scumpe, dar exista si solutii avantajoase pentru cei care nu vor sa cheltuiasca foarte multi bani pentru a cumpara un smartphone. De exemplu, telefoanele LG sunt o buna optiune pentru fiecare, pentru ca ele sunt comercializate de catre un producator renumit, au preturi atractive, si sunt si foarte performante.

Trebuie insa sa ai foarte mare grija de aceste telefoane, pentru ca fiind smartphone-uri, sunt extrem de sensibile, iar un urma unei neatentii, se pot defecta, si va fi nevoie sa cauti un service care presteaza reparatii LG, pentru remedierea problemei.

Cea mai des intalnita problema a telefoanelor LG, si nu numai, este aceea in care dispozitivul are nevoie de un display sau de un touchscreen nou, pentru ca din cauza neglijentei celui care a folosit telefonul, acesta a fost scapat pe jos, iar piesele trebuie inlocuite.

In anumite cazuri, la telefoanele LG, touchscreen-ul este lipit de display, ceea ce face ca manopera sa se poata efectua doar in cazul in care specialistii dispun de o aparatura speciala.

In anumite cazuri, datorita impactului puternic, se pot observa anumite defectiuni care sa induca in eroare utilizatorul, astfel ca este posibil ca display-ul sa afiseze culorile dar touchscreen-ul sa nu raspunda la comenzi. In alte cazuri se poate sparge doar touchscreen-ul, iar display-ul sa functioneze normal, iar astfel va fi nevoie doar de un touchscreen.

Ei bine, reparatia va fi una foarte complexa, indiferent de situatie, si trebuie sa fie efectuata doar de catre specialistii de la un service gsm. Pentru ca telefonul sa functioneze la capacitate maxima foarte mult timp, trebuie ca piesele de schimb sa fie originale.

Este deasemenea important sa stii ca un service profesionist iti va oferi o perioada de garantie atat pentru manopera cat si pentru piesa inlocuita, astfel ca nu ai de ce sa iti faci griji in ceea ce priveste reparatia.

Daca un service nu iti ofera perioada de garantie pentru manopera si piesa inlocuita, este clar faptul ca nu este un service profesionist.

Ce imperfectiuni sa caut la aspectul general al unui laptop sh sau refurbished?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
mai
9

Ce imperfectiuni sa caut la aspectul general al unui laptop sh sau refurbished?Micile crapaturi sau imperfectiunile estetice.

La o inspectie mai atenta a unui laptop refurbished sau second hand, trebuie sa cauti urme de daune mecanice. Acestea pot fi doar estetice, dar pot fi si mai grave, afectand functionalitatea generala a laptop-ului.

Daca vei constata doar daune estetice si laptop-ul functioneaza corect, il poti cumpara fara probleme. Daca vrei un laptop refurbished, cele mai bune sunt pe DiablosComputer.ro.

Fara fenomenul de “purple haze”.

Una dintre cele mai scumpe componente dintr-un laptop este display-ul sau ecranul si inlocuirea acestuia, nu are sens in cele mai multe cazuri, mai ales in cazul unui laptop sh sau refurbished unde pretul unui ecran nou, poate echivala pretul cu care ai cumparat intregul laptop. read more

Acesta poate fi telefonul anului 2015

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
aug.
6

Acesta poate fi telefonul anului 2015Anul 2015 se poate remarca cu destul de putine lansari de telefoane mobile de top. Modelul Samsung Galaxy S6 a fost lansat pe piata dupa o asteptare destul de mica a utilizatorilor, insa multi dintre pasionatii de tehnologie spun ca acest model de smartphone imita unele trasaturi ale dispozitivelor lansate de cei de la Apple.

Pentru orice model poti gasi acum un incarcator telefon la un pret convenabil pentru orice utilizator.

Modelul HTC One M9 nu se distinge prea mult de HTC One M8, cu exceptia faptului ca vine in mai multe variante de culori. Si modelul Sony Xperia Z4 seamana destul de mult cu precedentul model, Xperia Z3. Telefonul Lg G4, insa, aduce multe noutati pe aceasta piata de profil amortita parca in vechile tendinte ale trecutului. El are o carcasa din piele in partea posterioara special creata pentru acest model, iar afisajul este de tipul Quantum IPS. read more