Posts Tagged / DiablosComputer.ro

Modelele mai vechi de laptop-uri nu sunt intotdeauna si mai ieftine

Posted Posted by Dan Bradu in Blog, Tehnologie     Comments No Comments
aug.
15

Modelele mai vechi de laptop-uri nu sunt intotdeauna si mai ieftineV-ati astepta sa vedeti preturi mai mici pe vechile modele dupa o reimprospatare, dar de cele mai multe ori, producatorul original intrerupe producerea acestor versiuni fara a oferi o reducere inainte. Vrei un laptop refurbished i7 performant? Cumpara de la DiablosComputer.ro.

Puteti gasi intotdeauna un comerciant cu amanuntul tert, care sa vanda modelul de anul trecut, dar ar putea costa mai mult decat unitatea curenta. De exemplu, o configuratie a laptopului MSI GT72 Dominator Pro a iesit in Octombrie 2014 la un pret de 2.300 $, dar pana in August 2015 a scazut pana la 1.899 $. Dupa ce a fost inlocuit cu versiuni mai noi si cu procesoare mai rapide, modelul vechi a crescut pana la 3.319 de dolari si apoi s-a stabilit la 2.649 dolari, in timp ce noul model a costat doar 2.199 dolari. read more

Cum sa imi aleg un laptop?

Posted Posted by Dan Bradu in Tehnologie     Comments No Comments
ian.
7

 

Cum-sa-imi-aleg-un-laptop

Daca pe la inceputul anilor 2000 sa ai acasa un laptop se putea considera un lux sau un moft, in zilele noastre cea mai mare parte a tinerilor si nu numai au acasa un laptop sau un calculator.

Stim cu totii, ca nu toata lumea este experta in fiecare domeniu, unii sunt experti in telefoane, altii experti in calculatoare si altii in diferite alte domenii. read more

Greseli comune pe care oamenii le fac atunci cand achizitioneaza un pc nou sau second hand

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
aug.
8

Greseli comune pe care oamenii le fac atunci cand achizitioneaza un pc nou sau second handComputere, laptop-uri, servere, tablete peste tot. Le avem, le vrem daca nu le avem sau avem nevoie de ele sau cateodata toate 3 in acelasi timp. Pentru calculatoare second hand Bucuresti, intra pe DiablosComputer.ro!

Pentru multi dintre noi, computerul face deja parte integranta din viata de zi cu zi si nu ne-am putea imagina existenta fara el prin preajma. Nu dezbatem aici daca asta este un lucru bun sau rau, dar trebuie tinut cont de faptul ca fara computer, multe persoane ar ramane fara job, chiar si noi care scriem acest articol.

De fapt, fara computer, acest articol nici n-ar mai exista. Din fericire, computerele sunt destul de usor de achizitionat, la preturi de la foarte mici la foarte mari, trebuie doar sa stii unde sa cauti si mai ales, trebuie sa stii exact ceea ce ai nevoie. read more

Ce imperfectiuni sa caut la aspectul general al unui laptop sh sau refurbished?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
mai
9

Ce imperfectiuni sa caut la aspectul general al unui laptop sh sau refurbished?Micile crapaturi sau imperfectiunile estetice.

La o inspectie mai atenta a unui laptop refurbished sau second hand, trebuie sa cauti urme de daune mecanice. Acestea pot fi doar estetice, dar pot fi si mai grave, afectand functionalitatea generala a laptop-ului.

Daca vei constata doar daune estetice si laptop-ul functioneaza corect, il poti cumpara fara probleme. Daca vrei un laptop refurbished, cele mai bune sunt pe DiablosComputer.ro.

Fara fenomenul de “purple haze”.

Una dintre cele mai scumpe componente dintr-un laptop este display-ul sau ecranul si inlocuirea acestuia, nu are sens in cele mai multe cazuri, mai ales in cazul unui laptop sh sau refurbished unde pretul unui ecran nou, poate echivala pretul cu care ai cumparat intregul laptop. read more