Cum sa iti gasesti un loc de munca pe Facebook?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
nov.
16

ciel.ro

Cum sa iti gasesti un loc de munca pe Facebook?Telefonul tau mobil se poate dovedi indispensabil pentru viata ta cotidiana, mai ales daca detii un smartphone premium de la Apple. O operatiune de inlocuire baterie iPhone se poate ivi oricand, mai ales daca esti o persoana care “incinge” telefonul zilnic, fiind interesata la maximum de mediul online.

Servicegsm.ro este partenerul ideal atunci cand ai nevoie de o baterie pentru iPhone, smartphone-ul tau care te conecteaza zi de zi cu tot ceea ce te intereseaza. Cum sa nu-ti doresti sa-l ai mereu in buzunar, mai ales cand soarta iti este potrivnica si ramai fara loc de munca. Sau cand ai absolvit facultatea si simti ca nu se mai iveste sansa mult asteptata?


Cum te ajuta telefonul mobil si inteligent in acest caz nefericit? Ei bine, cu ajutorul acestuia poti fi permanent in priza si cu acces la noutatile in materie de joburi existente pe internet.

Gasirea unui loc de munca se poate dovedi o activitate extenuanta in Romania, de aceea trebuie sa stii ce sa cauti, unde sa cauti si, mai ales, cum sa cauti. Clasicul drum la “Fortele de munca” nu mai este demult o solutie, oamenii din zilele noastre cautandu-si joburi in alte locuri si prin alte mijloace.

Internetul este acum principala sursa cercetata de amatorii de joburi. Indiferent ca esti inregistrat pe un site de recrutare sau pe o retea de socializare profesionala, ai sanse mai mari sa iti gasesti un loc de munca atunci cand esti somer sau te afli in cautarea unui job mai bine platit.

Sfaturile specialistilor arata ca, atunci cand esti inregistrat pe o retea de socializare, ai sanse mari sa fii contactat de diverse companii care, mai nou, recruteaza angajatii potentiali de pe aceste site-uri.

In acest sens, este indicat sa ai toate datele de contact bine completate, sa nu iti faci cont sub un nume fals. La sectiunea unde ti se cere sa specifici pregatirea profesionala este bine sa treci toate joburile pe care le-ai avut pana in prezent, precum si locul de munca actual.

Nu conteaza ca ai avut o activitate temporara intr-un anume loc si, poate, nu o consideri atat de importanta pentru CV-ul tau. Mentioneaz-o ca nu stii de unde sare iepurele. Completarea cu acuratete a datelor de indentificare este un semn pentru un posibil angajator ca are de-a face cu un persoana serioasa.

De asemenea, ai grija la activitatile pe care le desfasori pe reteaua de socializare. Angajatorii sunt cu ochii si pe aceste activitati. Daca ai postari interesante care cuprind idei personale sau texte interesante, ai sanse sa atragi atentia oamenilor care sunt in cautare de persoane inteligente.

In cazul in care stai pe o retea sociala doar pentru a juca diverse joculete sau doar pentru a posta filmulete haioase si poze cu caini si pisici, ai toate sansele sa nu atragi privirile angajatorilor. De asemenea, pasiunile, activitatile mentionate de tine la profil pot fi de mare folos in acest sens. Angajatorii sunt in cautare de oameni deschisi si receptivi la nou.

dlc.ro

Daca iti place distribuie!

    Post comment