Cosmetice hoteliere de top

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
feb.
1

ciel.ro

Cosmetice hoteliereAtunci cand urmeaza sa plecati in concediu in tara, sau atunci cand urmeaza sa plecati intr-unul din orasele din tara in interes de afaceri, inainte de a alege hotelul la care sa va cazati, ar fi indicat sa tineti cont de cateva detalii.

In primul rand ar fi indicat sa cautati pe forumuri parerile fostilor clienti despre serviciile de care au beneficiat in timpul sederii lor la hotel.

Un alt aspect important, este sa va interesati daca hotelul pune la dispozitia clientilor cosmetice hoteliere achizitionate de la GrafiNet Cosmetics, pentru a stii daca merita sau nu sa va cazati la hotelul respectiv.


De ce GrafiNet Cosmetics? Cu siguranta va puneti aceasta intrebare, iar raspunsul este unul cat se poate de simplu, si anume ca GrafiNet Cosmetics este unul dintre cei mai importanti distribuitori de produse cosmetice hoteliere din Romania.

Acest important distribuitor din tara le pune hotelierilor la dispozitie produse de la cei mai renumiti producatori de pe piata, iar in continuare vom da cateva exemple.

Floris este un brand cunoscuta la nivel mondial, iar produsele sale cosmetice hoteliere sunt intalnite in Europa, in America de Nord si in America de Sud. Discutam despre un brand de lux care propune cosmetice hoteliere cu arome incredibile.

Orla Kiely este un alt brand de top care produce cosmetice hoteliere pe care GrafiNet Cosmetics le distribuie in Romania. Produsele acestui brand sunt bazate pe o formula luxoasa, iar mirosul frumos al produselor include arome de muscata, eucalipt si salvie. Toate aceste produse ale brandului sunt renumite pentru ca revigoreaza si curata corpul si mintea in acelasi timp. Gama Orla Kiely contine recipienti de 50ml si 30ml, dar si sapun cartonat de 50g si 30g, si nu in ultimul rand, si dispensere de 295ml.

Un alt brand intalnit in hotelurile de lux din Romania este Lalique, care evoca stralucirea unei bijuterii, perfectiunea cristalului si inefabilul in transparenta.

Eco Boutique este deasemenea un brand renumit, iar acesta a fost creat si lansat in anul 2009, dat fiind faptul ca la acea vreme exista o cerere tot mai mare pentru produse ecologice care sa fie folosite in hotelurile de lux. Din fericire, distribuitorii renumiti din Romania precum GrafiNet Cosmetics aprovizioneaza hoteluriel si cu produsele acestui mare brand.

Bambini Boutique este deasemenea un brand de top insa acesta a fost special proiectat pentru cei mici, asa ca daca veti pleca la hotel alaturi de intreaga familie, veti putea folosi cu incredere cosmeticele hoteliere ale acestui brand.

Asadar, in mare parte acestea sunt cele mai importante branduri care produc cosmetice hoteliere. Din fericire produsele acestor branduri pot fi intalnite acum si in hotelurile din Romania, datorita unor distribuitori de produse cosmetice hoteliere precum GrafiNet Cosmetics de exemplu.

Tinand cont de toate aceste detalii, este important ca atunci cand doriti sa va cazati la un hotel in Romania, indiferent ca acesta este intr-un mare oras din tara, la munte sau la mare, este foarte important sa va interesati daca puteti folosi produsele brandurilor despre care am vorbit mai sus in articol.


Daca iti place distribuie!

    Post comment