Posts Tagged / computer

Greseli comune pe care oamenii le fac atunci cand achizitioneaza un pc nou sau second hand

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
aug.
8

Greseli comune pe care oamenii le fac atunci cand achizitioneaza un pc nou sau second handComputere, laptop-uri, servere, tablete peste tot. Le avem, le vrem daca nu le avem sau avem nevoie de ele sau cateodata toate 3 in acelasi timp. Pentru calculatoare second hand Bucuresti, intra pe DiablosComputer.ro!

Pentru multi dintre noi, computerul face deja parte integranta din viata de zi cu zi si nu ne-am putea imagina existenta fara el prin preajma. Nu dezbatem aici daca asta este un lucru bun sau rau, dar trebuie tinut cont de faptul ca fara computer, multe persoane ar ramane fara job, chiar si noi care scriem acest articol.

De fapt, fara computer, acest articol nici n-ar mai exista. Din fericire, computerele sunt destul de usor de achizitionat, la preturi de la foarte mici la foarte mari, trebuie doar sa stii unde sa cauti si mai ales, trebuie sa stii exact ceea ce ai nevoie. read more

Ce calculator sa-mi iau? Nou, second-hand sau refurbished?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
nov.
26

Ce calculator sa-mi iau? Nou, second-hand sau refurbished?Daca planuiesti sa iti folosesti calculatorul pentru taskuri basic de office sau procesare word, web browsing si email, nu vei avea nevoie de un pc de top. Calculatoare refurbished sau second hand, isi pot face treaba pentru astfel de activitati, la fel de bine ca si unul de top.

Calculatoarele second hand sau refurbished sunt de obicei mult mai ieftine, decat cele noi. Sunt in acelasi timp si o “solutie verde” deoarece prelungesc viata pc-urilor in cauza, fara sa cumperi altele noi.

O solutie refurbished poate fi o optiune mult mai buna decat una second hand sau un calculator provenit dintr-o donatie, etc. Asta deoarece, calculatoarele refurbished trec printr-o inspectie generala serioasa si sunt testate foarte bine, inainte de a fi vandute. Nu poti fi sigur ca s-a procedat asa, atunci cand alegi o solutie second hand. read more

Stii cat de mult te ajuta un antivirus instalat?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
sept.
3

Stii cat de mult te ajuta un antivirus instalat?Acum traim intr-o era a informatiei si din ce in ce mai multi oameni foloseste calculatoarele pentru a accesa informatia sau pentru a realiza anumite activitati.

Fiecare computer, ca sa functioneze, foloseste un sistem de operare iar unul dintre cele mai folosite siteme din zilele noastre este Microsoft Windows. Are o multe versiuni dar cand vine vorba de reparatii sunt cateva lucruri fundamentale pe care utilizatorii e bine sa le stie pentru a le fi de folos si pentru a sti cand trebuie sa apeleze la un specialist.

Antivisrusul e tot ceea ce trebuie sa stii.

Se realizeaza printr-o simpla copiere a datelor importante intr-una sau mai multe locatii sau se pot utiliza partitii ori sisteme de siguranta. Nu va dau acum altedetalii pentru ca scopul acestui articol este doar de a oferi bazele pentru cladirea unui inceput in acest domeniu. Va voi prezenta in continuare cateva asemenea elemente de baza. read more