Cele mai intalnite probleme ale unui smartphone

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
ian.
25


Cele-mai-intalnite-probleme-ale-unui-smartphoneDin ce in ce mai multa lume isi achizitioneaza un smatphone. Acest telefon mobil inteligent se pare ca  le ofera oamenilor doza zilnica de entertainment, dar si de informatii, si ii pune pe utilizatori in contact cu toata lumea.

dlc.ro

Astfel, purtam tot timpul la noi un mini-computer, care poate sa stocheze mai multe posibilitati de informare, de comunicare si de distractie. Se poate spune despre smartphone ca este o unealta foarte interesanta de fotografie, pentru ca pe langa faptul ca iti face fotografii foarte clare, te ajuta si sa le editezi, si sa adaugi tot felul de efecte speciale, pentru a avea cele mai reusite fotografii.

Ei bine, aceste dispozitive pe langa faptul ca sunt foarte inteligente, din pacate pentru noi utilizatorii, pot sa intampine si anumite probleme de functionare, astfel ca fie incercam sa rezolvam pe cont propriu aceste probleme, fie cautam Reparatii Telefoane Bucuresti, si ne ducem telefonul la service pentru remedierea problemelor.

Sunt o multime de cazuri si de motive pentru care un utilizator de telefon mobil inteligent se prezinta la service cu dispozitivul. Sunt cazuri in care telefonul are sistemul de operare defect, astfel ca acesta trebuie reinstalat, sau sunt cazuri in care touchscreen-ul nu mai raspunde in mod corespunzator la comenzi, sau nu mai raspunde deloc.

Sunt o multime de utilizatori de smartphone-uri care au instalat sistemul de operare Android, care se plang de faptul ca dispozitivul le este infectat cu malware.

Este foarte important de stiut ca problemele de securitate ale dispozitivului sunt foarte importante, si pot chiar sa genereze un furt de date, dar si sa defecteze anumite componente ale telefonului, si sa il faca pe acesta sa functioneze mai lent sau mai greu.

Deci, din acest motiv este foarte important sa iti descarci jocuri si aplicatii doar din Magazin Play sau din App Store, si sa eviti pe cat posibil sa iti instalezi aplicatii si jocuri din alte surse neoficiale, daca le pot numi asa.

Sunt deasemenea foarte multi utilizatori care isi duc telefonul la reparat pentru ca acesta are ecranul spart sau crapat, insa cu siguranta daca ar fi optat pentru un geam protector al ecranului, in cazul unui impact, se crapa geamul, insa display-ul si touchscreen-ul nu aveau de suferit. Deci cu siguranta, daca vei avea grija de telefon precum de ochii din cap, vei avea sanse mai mici de a apela la un service gsm.

Tot datorita neglijentei utilizatorilor, se poate intampla ca dispozitivul sa intre in contact cu apa sau cu alte lichide, iar acesta sa aiba nevoie de o reparatie. Este posibil ca daca urmezi pasii necesari dupa ce iti scoti telefonul din apa, ca acesta sa nu mai trebuiasca dus la service, insa sansele sunt destul de mici.

O alta problema foarte des intalnita, este aceea ca telefonul se blocheaza atunci cand sunt deschise mai multe aplicatii, astfel ca ar fi indicat sa inchizi acele aplicatii pe care nu le folosesti in acele momente.

Deci, din ceea ce se vede, in ciuda faptului ca aceste telefoane mobile sunt extrem de performante, sunt si extrem de sensibile, astfel ca trebuie sa ai mare grija de dispozitivul tau daca nu vrei sa il duci la service.Daca iti place distribuie!

    Post comment