Ce trebuie sa faci pentru ca iPad-ul tau sa tina mult timp incarcat?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog, Telefoane mobile     Comments No Comments
mart.
28

ciel.ro

Ce trebuie sa faci pentru ca iPad-ul tau sa tina mult timp incarcat?Acum, in momentul in care se pare ca tehnologia a ajuns la apogeu, iar telefoanele mobile care se gasesc pe piata, dar si tabletele, sunt dispozitive din ce in ce mai destepte si mai performante, este evident faptul ca ne dorim sa ne putem cumpara cat mai rapid astfel de dispozitive.

Ei bine, fiecare dintre noi am vrea daca s-ar putea, ca telefonul pe care ni-l dorim, sau tableta la care visam sa o avem, sa functioneze la capacitate maxima, foarte mult timp, din momentul achizitionarii.


Se poate si sa fim norocosi, si sa nimerim un astfel de dispozitiv, care sa functioneze foarte mult timp, fara a intampina vreo problema. Pentru a avea un astfel de dispozitiv, este evident faptul ca va trebui de fiecare data, sa cautam doar produse ale firmelor de top de pe piata.

Sunt insa si firme care comercializeaza astfel de dispozitive, insa acestea sunt de o calitate indoielnica, iar drept dovada stau telefoanele si tabletele stricate ale acestor companii. Tocmai de aceea, trebuie sa eviti sa iti cumperi un telefon sau o tableta de la o astfel de firma.

In acest caz, fara doar si poate, atentia ta trebuie sa fie indreptata doar asupra dispozitivelor care apartin celor mai renumite firme de pe piata, iar astfel vei avea sanse foarte mari sa nimeresti un dispozitiv care sa functioneze foarte mult timp fara probleme.

Un bun exemplu de producator de top, care comercializeaza si telefoane dar si tablete este Apple, care in ceea ce priveste telefoanele, scoate pe piata modelele iPhone, iar in ceea ce priveste tabletele, comercializeaza dispozitivele iPad.

Desi Apple este un nume important in industrie, trebuie stiut faptul ca si dispozitivele acestui producator pot sa intampine tot felul de probleme, iar pentru asta, trebuie sa iti duci dispozitivul la reparat la un service de reparatii Apple, pentru ca acolo se efectueaza si reparatii iPad, dar si reparatii iPhone.

Sunt insa si situatii destul de neplacute cu care se confrunta utilizatorii, dar care pot sa fie rezolvate acasa, iar o astfel de situatie este legata de autonomia bateriei.

Faptul ca ai deschise mai multe aplicatii in acelasi timp, pe care nu le folosesti, mai mult ca sigur va determina bateria dispozitivului sa se descarce destul de repede, iar pentru a evita acest lucru, va fi indicat sa inchizi toate aplicatiile pe care in acele momente nu le utilizezi.

Este important deasemenea sa stii ca atunci cand tii iPad-ul la incarcat, acesta nu trebuie tinut in husa, pentru ca dispozitivul se poate incalzi foarte tare, iar din acest motiv, se poate ca bateria sa fie afectata, deci trebuie sa iti scoti dispozitivul din husa cand il pui la incarcat.

Un alt sfat ideal pentru ca bateria ta sa tina mai mult incarcata, ar fi acela de a reduce luminozitatea ecranului. Cu siguranta un ecran mai putin luminos nu va consuma la fel de multa energie, precum un ecran foarte luminos.

Deasemenea, functia Wifi, ar fi ideal sa fie activata doar atunci cand utilizezi dispozitivul, pentru ca in caz contrar, se va descarca bateria dispozitivului.


Daca iti place distribuie!

    Post comment