Ce tipuri de implanturi mamare sunt disponibile?

Posted Posted by Nastase Ilinca in Sanatate     Comments No Comments
mart.
6


Marirea sanilor implica utilizarea de implanturi mamare sau transferul de grasimi pentru a creste dimensiunea sanilor. Dat fiind insa faptul ca majoritatea femeilor care nu sunt multumite de sanii lor isi indreapta atentia spre marire sani prin implant mamar, vom discuta mai multe detalii in cele ce urmeaza despre implanturi.

Implanturile mamare saline sunt umplute cu apa sarata sterila. In cazul in care carcasa implantului se confrunta cu scurgeri, implantul salin se va prabusi si salina va fi absorbita si expulzata in mod natural de catre organism.

dlc.ro

Implanturi mamare saline structurate

Implanturile structurate sunt umplute cu apa sare sterila si contin o structura interioara care are scopul de a face implantul sa se simta mai natural.

Implanturi mamare siliconice

Implanturile mamare siliconice sunt umplute cu gel de silicon. Gelul se simte un pic mai mult ca tesutul mamar natural. In cazul in care implantul se confrunta cu scurgeri, gelul poate ramane in interiorul carcasei implantului sau poate sa scape in buzunarul implantului mamar. Un implant neetansat umplut cu gel de silicon nu se va prabusi.

Daca alegeti implanturi de silicon, poate fi necesar sa vizitati in mod regulat chirurgul plastic pentru a va asigura ca implanturile functioneaza corect. O examinare cu ultrasunete sau RMN poate evalua starea implanturilor mamare. Implanturile mamare siliconice sunt recomandate femeilor care au cel putin 22 de ani impliniti.

Implanturi mamare cu suport guma

Implanturile cu forma fixa sunt uneori denumite implanturi mamare cu suport guma, pentru ca isi mentin forma chiar si atunci cand coaja implantului este rupta. Consistenta gelului de silicon din interiorul implantului este mai groasa decat implanturile traditionale de gel de silicon. Aceste implanturi sunt, de asemenea, mai ferme decat implanturile traditionale.

In forma de implanturi de piept cu suporturi guma, proeminenta se gaseste mai mult in partea de jos, iar implanturile sunt conice spre varf. Daca se roteste un implant in forma, poate duce la aparitia neobisnuita a sanului care necesita o procedura separata pentru corectare. Plasarea implanturilor cu suport gumel necesita o incizie usor mai lunga in piele.

Implanturi mamare rotunde

Implanturile mamare rotunde au tendinta de a face ca sanii sa apara mai plini decat implanturile stabile. Optiunile de profil mai mari pot obtine o proiectie si mai mare. Deoarece implanturile rotunde au aceeasi forma peste tot, exista mai putina ingrijorare in ceea ce priveste rotirea lor in afara locului.

Implanturile mamare netede

Smooth implanturi de san sunt cel mai moale sentiment. Se pot deplasa cu buzunarul implantului mamar, ceea ce poate da o miscare mai naturala.

Implanturi mamare texturate

Implanturile mamare texturate dezvolta tesut cicatricial pentru a se lipi de implant, facandu-le mai putin probabil sa se miste in interiorul sanului si sa devina repozitionate. Texturarea ofera un avantaj in diminuarea riscului unei capsule cicatrice.

Producatorii de implanturi introduc ocazional noi stiluri si tipuri de implanturi mamare, astfel incat pot exista optiuni suplimentare disponibile.

Indiferent daca alegeti implanturi saline sau siliconice, este important sa va monitorizati implanturile de san si sa urmati operatiile chirurgicale plastice pentru a efectua verificari adecvate.

ciel.ro

Daca iti place distribuie!

    Post comment