Ce este o tastatura Bluetooth?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
mai
5

dlc.ro

Ce este o tastatura Bluetooth?Husele iPad sunt accesorii ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunui model de tableta Apple. Astfel de huse iPad pot fi achizitionate de pe Magazingsm.ro, unul dintre cele mai bune magazine gsm online.

Cele mai multe definitii spun ca o tastatura Bluetooth reprezinta o tastatura care foloseste protocolulu Bluetooth wireless pentru a o conecta la un dispozitiv mobil precum smartphone-ul sau PDA-ul (Personal Digital Assistant).

In esenta, orice tastatura QWERTY, care utilizeaza Bluetooth-ul, poate fi considerata o tastatura Bluetooth, insa cele mai multe dintre definitiile obisnuite limiteaza prezentarea tastaturilor Bluetooth ca accesorii care se conecteaza la dispozitive mobile mici, care nu contin propria lor tastatura. Natura fara fir a tastaturii Bluetooth, care functioneaza in general cu baterii AA sau AAA, face din aceasta un accesoriu destul de la indemana si usor de utilizat oriunde ne-am afla.

ciel.ro

In cele mai multe dintre cazuri, tastatura Bluetooth, care poate include un touch pad, de asemenea, este o tastatura ce poate fi pliata atunci cand nu este folosita. Acest lucru o face foarte usor de transportat impreuna cu dispozitivul mobil.

Trebuie sa tinem minte ca majoritatea tastaturilor Bluetooth nu sunt la fel de mari ca cele de dimensiuni standard pe care le vedem la computere sau chiar la laptop-uri. Dimensiunea redusa a tastelor le poate face sa fie destul de incomode unora dintre utilizatori. Cu toate acestea, tastaturile Bluetooth au dimensiuni mai bune decat acele dispozitive care fie nu prezinta o tastatura, fie au una atat de mica incat nu poate fi folosita.

Uneori, o tastatura Bluetooth nu presupune o tastatura fizica. De exemplu, I-Tech realizeaza tastaturi laser virtuale, care proiecteaza o tastatura virtuala pe masa sau birou folosind lumina laser. Putem „tasta”  pe o astfel de tastatura virtuala, iar sistemul I-Tech va inregistra intrarile, masurand locatia degetelor pe masura ce acestea penetreaza lumina laser pentru a determina tasta virtuala pe care o apasam. Hardware-ul I-Tech este suficient de mic pentru a fi transportat si poate fi conectat la telefonul mobil sau PDA prin intermediul unei conexiuni Bluetooth wireless.

Unii producatori de computere desktop conecteaza tastaturile wireless la computer prin intermediul tehnologiei Bluetooth. Aceasta nu este definitia standard a tastaturii Bluetooth intrucat este folosita cu un computer si nu cu un dispozitiv mobil. Totusi, din punct de vedere tehnic, aceasta este o tastatura care foloseste tehnologia Bluetooth.

Bluetooth este un protocol de comunicare fara fir care permite transmiterea de date pe distante scurte. Bluetooth-ul poate functiona pe mai multe dispozitive simultan, iar conexiunile intre dispozitive sunt usor de facut si sunt efectuate in mod automat.

Bluetooth-ul este folosit, de obicei, pentru electronicele de consum si dispozitivele mobile din imediata apropiere. De exemplu, Bluetooth-ul este frecvent utilizat pentru a conecta un set de casti wireless cu telefonul mobil. Acesta difera de Wi-Fi, care functioneaza cu conexiuni la internet broadband acasa si este proiectat sa functioneze pe distante lungi.

Cei interesati de achizitionarea diferitelor tipuri de huse pentru iPad sunt sfatuiti sa arunce o privire pe http://www.magazingsm.ro/huse-ipad-183 , unul dintre cele mai bune magazine gsm din tara.


Daca iti place distribuie!

    Post comment