Posts Tagged / CD

Ce imperfectiuni sa caut la aspectul general al unui laptop sh sau refurbished?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
mai
9

Ce imperfectiuni sa caut la aspectul general al unui laptop sh sau refurbished?Micile crapaturi sau imperfectiunile estetice.

La o inspectie mai atenta a unui laptop refurbished sau second hand, trebuie sa cauti urme de daune mecanice. Acestea pot fi doar estetice, dar pot fi si mai grave, afectand functionalitatea generala a laptop-ului.

Daca vei constata doar daune estetice si laptop-ul functioneaza corect, il poti cumpara fara probleme. Daca vrei un laptop refurbished, cele mai bune sunt pe DiablosComputer.ro.

Fara fenomenul de “purple haze”.

Una dintre cele mai scumpe componente dintr-un laptop este display-ul sau ecranul si inlocuirea acestuia, nu are sens in cele mai multe cazuri, mai ales in cazul unui laptop sh sau refurbished unde pretul unui ecran nou, poate echivala pretul cu care ai cumparat intregul laptop. read more

Din ce sunt fabricate husele de telefon?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
apr.
11

Din ce sunt fabricate husele de telefon?Aceasta este o intrebare pe care trebuie sa ne-o adresam, inca dinainte de a pune piciorul pentru prima data in raionul de accesorii telefoane mobile. Intelegand raspunsurile acestei intrebari vom putea sa alegem in cunostinta de cauza.

Vom stii ce avantaje si dezavantaje are fiecare material, cum sa comparam produsele, ce ni se potriveste cel mai bine.

Am observat, fara indoiala, ca nu toate husele sunt fabricate la fel. Unele sunt mai fine, altele mai aderente; unele mai tari, altele mai moi. Unele huse telefoane pot sa aiba un miros mai ciudat (chiar cand le scoatem din ambalaj); altele poate nu au niciun miros.

Diferentele acestea (alaturi de cele ce se refera la pret, la design, coloristica, rezistenta si greutate) sunt in primul rand efectul faptului ca exista sute de producatori in acest segment al pietei. Fiecare foloseste un mix diferit de materiale. Uneori insa, nici ambalajul nu prezinta foarte clar aceste informatii. read more

Stii cat de mult te ajuta un antivirus instalat?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
sept.
3

Stii cat de mult te ajuta un antivirus instalat?Acum traim intr-o era a informatiei si din ce in ce mai multi oameni foloseste calculatoarele pentru a accesa informatia sau pentru a realiza anumite activitati.

Fiecare computer, ca sa functioneze, foloseste un sistem de operare iar unul dintre cele mai folosite siteme din zilele noastre este Microsoft Windows. Are o multe versiuni dar cand vine vorba de reparatii sunt cateva lucruri fundamentale pe care utilizatorii e bine sa le stie pentru a le fi de folos si pentru a sti cand trebuie sa apeleze la un specialist.

Antivisrusul e tot ceea ce trebuie sa stii.

Se realizeaza printr-o simpla copiere a datelor importante intr-una sau mai multe locatii sau se pot utiliza partitii ori sisteme de siguranta. Nu va dau acum altedetalii pentru ca scopul acestui articol este doar de a oferi bazele pentru cladirea unui inceput in acest domeniu. Va voi prezenta in continuare cateva asemenea elemente de baza. read more