Posts Tagged / calculator

Ce trebuie sa stii atunci cand cumperi un calculator second hand?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog, Tehnologie     Comments No Comments
mai
15

Ce trebuie sa stii atunci cand cumperi un calculator second hand?Foarte multe persoane, in momentul in care trebuie sa isi cumpere un PC, stau si se gandesc putin la mai multe aspecte, pentru a lua cea mai buna decizie intr-un final.

Ei bine, exista foarte multe persoane care in momentul in care isi doresc un calculator pe care sa il foloseasca acasa, fie in interes personal, fie in interes profesional, isi indreapta atentia spre calculatoare second hand.

Aceasta decizie poate sa fie una foarte inteleapta, mai ales daca discutam despre acei utilizatori care nu au asteptari foarte mari de la echipament, si care isi doresc un calculator pe care sa il foloseasca doar in cele mai simple scopuri. read more

Ce calculator sa-mi iau? Nou, second-hand sau refurbished?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
nov.
26

Ce calculator sa-mi iau? Nou, second-hand sau refurbished?Daca planuiesti sa iti folosesti calculatorul pentru taskuri basic de office sau procesare word, web browsing si email, nu vei avea nevoie de un pc de top. Calculatoare refurbished sau second hand, isi pot face treaba pentru astfel de activitati, la fel de bine ca si unul de top.

Calculatoarele second hand sau refurbished sunt de obicei mult mai ieftine, decat cele noi. Sunt in acelasi timp si o “solutie verde” deoarece prelungesc viata pc-urilor in cauza, fara sa cumperi altele noi.

O solutie refurbished poate fi o optiune mult mai buna decat una second hand sau un calculator provenit dintr-o donatie, etc. Asta deoarece, calculatoarele refurbished trec printr-o inspectie generala serioasa si sunt testate foarte bine, inainte de a fi vandute. Nu poti fi sigur ca s-a procedat asa, atunci cand alegi o solutie second hand. read more

Generatia smartphone – avantaje si dezavantaje ale telefoanelor mobile

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
apr.
17

Generatia smartphone – avantaje si dezavantaje ale telefoanelor mobileNu mai este nici un secret faptul ca telefoanele mobile sunt peste tot in ziua de astazi. Se pare ca toata lumea detine macar unul, chiar daca telefonul mobil avut in posesie nu este un smartphone in toata regula.

Momentul in care un utilizator de telefon nu isi mai foloseste dispozitivul este atunci cand acesta se descarca. Cu toate acestea, noile tehnologii au permis achizitionarea unui incarcator telefon portabil, in cazul in care incarcarea clasica nu poate fi realizata la priza. Este cert faptul ca aceasta utilizare continua de smartphone sau telefon mobil in general poate avea avantajele si dezavantajele sale.

Odata cu aparitia telefoniei mobile, oricine poate conversa cu oricine, oricand. Avand in vedere ca toata lumea detine in ziua de astazi macar un telefon clasic pe care il tine in mana mai tot tipmul, conectarea cu prietenii, familia sau colegii se poate realiza 24/7. read more