Posts Tagged / baterie

Noul LG G5 un device excelent pentru audiofili

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
apr.
7

Noul LG G5 un device excelent pentru audiofiliPrimul modul inovator introdus pe LG G5 este asa numitul LG Cam Plus, ce ofera un grip pentru camera foarte bun (pentru o singura mana) dar contine si baterie in plus, avand capacitatea de a prelungi durata de viata a bateriei de la interior. Cauti huse LG de cea mai buna calitate? Intra pe AccesoriiGsm.ro!

Grip-ul vine decorat cu un buton fizic (shutter), un buton dedicat pentru video-recording, un indicator LED si un control de tip dial pentru zoom. Vei folosi ambele camere incorporate pe telefon, dar aceasta parte “extra” va reinventa practic device-ul in sine. Durata de viata a bateriei va creste de la 2800 mAh cat este cea standard, la nu mai putin de 4000 mAh.

Pe de alta parte, a doua mare atractie cu care va veni LG G5, este o combinatie de DAC si amplificator extern pe 32 de biti, LG Hi-Fi Plus, produs in colaborare cu renumita firma producatoare de sisteme audio (boxe, receivere, puteri audio, statii audio), Bang & Olufsen. Acest dac suporta playback nativ DSD si va veni cu o pereche de casti H3 B&O Play. read more

Cum sa iti gasesti un loc de munca pe Facebook?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
nov.
16

Cum sa iti gasesti un loc de munca pe Facebook?Telefonul tau mobil se poate dovedi indispensabil pentru viata ta cotidiana, mai ales daca detii un smartphone premium de la Apple. O operatiune de inlocuire baterie iPhone se poate ivi oricand, mai ales daca esti o persoana care “incinge” telefonul zilnic, fiind interesata la maximum de mediul online.

Servicegsm.ro este partenerul ideal atunci cand ai nevoie de o baterie pentru iPhone, smartphone-ul tau care te conecteaza zi de zi cu tot ceea ce te intereseaza. Cum sa nu-ti doresti sa-l ai mereu in buzunar, mai ales cand soarta iti este potrivnica si ramai fara loc de munca. Sau cand ai absolvit facultatea si simti ca nu se mai iveste sansa mult asteptata? read more

Ce este o baterie de litiu?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
sept.
2

Ce este o baterie de litiu?Astazi majoritatea dintre noi avem cel putin un telefon performant, insa, de cele mai multe ori  nu putem profita la maximum fara a avea si accesorii pentru telefoane. Accesoriile pentru telefoane ne ajuta sa marim durata de viata a telefonului, sa ascultam muzica sau sa ne protejam bunul.

Vom vorbi in cele ce urmeaza despre ce este o baterie de litiu.

O baterie de litiu pentru telefonul mobil este o baterie care foloseste ioni de litiu cu scopul de a alimenta dispozitivul fara de care majoritatea dintre noi nu ar putea duce o viata normala. Bateriile, in general, reprezinta unul dintre cele mai importante si totodata cele mai folosite accesorii pentru telefoanele mobile, pentru care cei mai multi dintre utilizatori cer capacitati si facilitati tot mai mari.

Tehnologia bateriei de litiu este relativ noua si ofera avantaje diferite fata de alte baterii reincarcabile precum cele de nichel-cadmiu sau cele hibride, confectionate din nichel si alte metale. read more