Posts Tagged / bani

Ghidul tau de baza pentru intelegerea gazduirii web

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
iun.
14

Ghidul tau de baza pentru intelegerea gazduirii webFie ca rulezi un blog, o afacere online sau un alt tip de site web, gasirea unei gazde web buna este cruciala. Serviciile pe care le ofera gazdele web sunt securitate pentru site-ul tau, acces, precum si multe alte instrumente care te ajuta sa atingi succesul. Continua sa citesti pentru a gasi sfaturi care te vor ajuta sa alegi o gazda web care se potriveste nevoilor tale.

Incepe sa-ti faci griji daca gazda site-ului tau sau site-ul se intrerupe pentru o perioada mai lunga de 24 de ore. In general, intreruperile nu dureaza atat de mult, asa ca ar putea fi un indiciu ca gazda site-ului tau are probleme mult mai grave. Poti verifica alte site-uri pentru a gasi informatii despre intreruperea gazdei site-ului tau, precum si motivul pentru intrerupere.

Facilitati de gazduire web pot fi oriunde, dar ar trebui sa alegi una care se afla in aceeasi tara ca si publicul site-ului tau. Daca publicul tinta sunt americanii, ramai cu un furnizor de gazduire care se afla in America. read more

Cum sa-ti strangi bani de vacanta?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
apr.
27

Cum sa-ti strangi bani de vacanta?Vacanta nu e niciodata prea departe, in special daca esti tanar si vrei sa pleci de acasa sis a te distrezi la mare, sau oriunde in alta parte.

Atata timp cat nu esti acasa si te poti distra, cred ca putem sa spune ca se numeste vacanta, nu-I asa? Mai mult, daca ai si suficienti bani incat sa le imprumuti si prietenilor care nu mai au cu ce sa se intoarca acasa, si mai bine.

Ce te faci insa, daca tu esti una dintre prietenele care si-a cheltuit toti banii si e la mila prietenilor sa se intoarca acasa? read more

Sfaturi pentru cei care vor sa isi cumpere un ceas

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
mart.
27

Sfaturi pentru cei care vor sa isi cumpere un ceasDaca vrei sa iti achizitionezi un produs cu stil si de calitate foarte buna pentru a-l avea cu tine oriunde, un ceas Maurice Lacroix e intotdeauna o alegere inspirata. Ceasurile nu trebuie considerate neaparat o investitie, desi pentru ele putem cheltui uneori multi bani, in functie de marca de ceas achizitionata.

Pentru a-ti cumpara un ceas Maurice Lacroix sau a-l face cadou unei persoane dragi sau unui partener de afaceri, poti vizita sectiunea de pe site dedicata acestor produse, astfel incat alegerea facuta sa fie cea mai buna. Experienta indelungata in domeniu si traditia acestei marci impun ceasurile Maurice Lacroix in randul pasionatilor de ceasuri din intreaga lume.

Ceasurile sport sunt preferate de multe persoane deoarece prezinta o versatilitate mai mare decat cele din alte categorii. Ceasurile vintage sunt evitate in general din caza faptului ca ele sunt mai fragile si se pot defecta mult mai usor. Ceea ce conteaza in cazul lor este eleganta deosebita care le caracterizeaza. read more

Ce spun cumparaturile despre tine?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
sept.
4

Ce spun cumparaturile despre tine?Aduc banii fericirea? Indiferent de raspuns, cert este ca putem cumpara multe cu bani. Produse electrocasnice care ne usureaza munca in gospodarie, electronicele cu divertismentul lor, sejururi cu amintirile aferente, chiar si afaceri de vanzare care ne ajuta sa ne castigam venitul.

Ce ne motiveaza sa muncim? Dar sa fim sinceri. Cred ca sunteti de acord ca aspectul financiar este principalul motiv. Nu muncim pentru bani, ci pentru ceea ce dorim sa facem cu banii, iar mare parte din salariu il cheltuim pe cumparaturi. Tehnologia a evoluat atat de mult astfel incat putem achizitiona o multitudine de lucruri prin doar cateva click-uri.

In topul cumparaturilor pe care romanii le fac se situeaza alimentele care in medie ocupa o pondere de 70% din totalul cumparaturilor, in timp ce cumparaturile nealimentare se regasesc in cosul de cumparaturi in proportie de 11%. read more