Posts Categorized / Auto/Moto

Unde se gasesc parbrize Renault?

Posted Posted by Dan Bradu in Auto/Moto, Blog     Comments No Comments
mart.
11

parbrize RenaultParbrizul unei masini Renault, la fel ca si in cazul oricarei alte masini, se poate confrunta odata cu trecerea timpului cu probleme mai mici sau mai mari, precum zgarieturi, crapaturi, fisuri, etc.

Exista situatii in care soferii care detin un autoturism al acestui brand de exemplu, isi parcheaza masinile in fata blocului, sub un copac pentru ca masina sa fie protejata de soarele puternic pe timpul verii. Vara exista diferite fenomene meteo printre care si furtunile, asa ca exista posibilitatea ca o creanga a copacului sa se dupa si sa cada pe masina, crepand parbrizul acesteia.

Exista situatii in care alti soferi parcheaza pe locurile de parcare platite de catre alti soferi, asa ca se trezesc cu diferite probleme precum masina zgariata sau parbrizul crapat. read more

Piata de Leasing – tendinte in lume vs Romania

Posted Posted by Badea Didina in Auto/Moto     Comments No Comments
feb.
17

Estimarile pentru urmatorii ani indica o crestere a pietei de leasing auto  la nivel global, si incepe sa apara o tot mai mare preferinta pentru marcile de lux, dat fiind ca printre cei interesati de contractele de leasing se numara tinerii din generatia Millenials, care isi doresc cele mai noi tehnologii.

In Europa, este asteptata o crestere de 4%, pana in 2021, si un interes ridicat pentru masinile electrice, potrivit unei analize realizate de Technavio, in timp ce in tara noastra tendinta pare a fi cresterea segmentului de leasing operational, care reprezinta deja 15% din piata auto.

read more

Casele de amanet – administrarea inventarului

Posted Posted by Dan Bradu in Auto/Moto, Blog     Comments No Comments
mart.
30

Casele de amanet – administrarea inventarului
Casele de amanet trebuie sa aiba foarte mare grija cu numarul obiectelor pe care le accepta la amanetare. Pentru amanet auto la cel mai bun pret, viziteaza website-ul BestAmanet.ro.

Prea putine sau prea multe obiecte, este intotdeauna rau. O casa de amanet ar putea avea un inventar prea mic, daca de exemplu obisnuieste sa cumpere numai bijuterii din aur, argint sau platina, care de obicei se vand foarte repede. read more