Posts Tagged / AccesoriiGsm.ro

Carcasa i-Blades – noua generatie de carcase pentru iPhone

Posted Posted by Dan Bradu in Blog, Telefoane mobile     Comments No Comments
dec.
16

Carcasa i-Blades – noua generatie de carcase pentru iPhoneIn ultimii ani, carcasele pentru iPhone au devenit mai mult decat acele simple accesorii din piele, cu ecran de plastic si clip de prindere. Cauti o carcasa telefon, la un pret bun? Intra pe AccesoriiGsm.ro.

In momentul de fata, utilizatorii se asteapta ca aceste accesorii pentru smartphone sa poata face ceva, adica cel putin sa poata adaposti un card de credit, bancnote sau alte documente importante. In  afara de asta, utilizatorii doresc ca aceste carcase sa le poata incarca smartphone-urile pe masura ce se descarca sau sa poata face alte lucruri inteligente, fara a fi nevoie de interactiunea directa cu smartphone-ul.

Jorge Fernandes, unul dintre principalii creatori ai platformei Apple Pay, a creat i-Blades Smartcase, o carcasa inteligenta pentru smartphone, care prin design si capabilitati, ne poate face sa avem de acum incolo pretentii mult mai mari de la un astfel de accesoriu. read more

Tehnologia celulara – cum functioneaza un telefon mobil

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
oct.
13

Tehnologia celulara – cum functioneaza un telefon mobilIn acest articol, vom incerca sa prezentam tehnologiile care fac posibila comunicarea, cu ajutorul device-urilor mobile fie ele telefoane mobile normale, celulare sau smartphone-uri. Esti in cautarea unor piese telefoane la cele mai bune preturi? Intra pe AccesoriiGsm.ro.

Sa vedem intai dupa ce principii functioneaza un telefon mobil celular. In esenta, un telefon celular este un radio. Unul dintre cele mai interesante lucruri despre telefonul mobil este faptul ca acesta nu este decat un radio mult mai sofisticat decat unul normal, dar totusi un radio.

Telefonul a fost inventat de catre Alexander Graham Bell in 1876, iar comunicatiile wireless isi au baza in inventiile lui Nikola Tesla din 1880 si prezentate publicului larg in 1894 de catre un tanar italian, pe numele sau Guglielmo Marconi. read more

Ce aspecte sunt de respectat la alegerea unui touchscreen?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
aug.
24

Ce-aspecte-sunt-de-respectat-la-alegerea-unui-touchscreenPentru orice tip de telefon, alegerea unui touchscreen este importanta, desigur si pentru un touchscreen de Nokia se aplica aceleasi criterii de alegere. In primul rand, trebuie sa alegi intre tipurile rezistiv si capacitiv.

Ecranul rezistiv are mai multe straturi de plastic, iar semnalul este inregistrat prin atingerea dintre acestea, cand se apasa cu degetul, rezultand o conexiune electrica. Cele cu ecran rezistiv pot fi utilizate, de asemenea, cu un stylus. read more

Noul LG G5 un device excelent pentru audiofili

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
apr.
7

Noul LG G5 un device excelent pentru audiofiliPrimul modul inovator introdus pe LG G5 este asa numitul LG Cam Plus, ce ofera un grip pentru camera foarte bun (pentru o singura mana) dar contine si baterie in plus, avand capacitatea de a prelungi durata de viata a bateriei de la interior. Cauti huse LG de cea mai buna calitate? Intra pe AccesoriiGsm.ro!

Grip-ul vine decorat cu un buton fizic (shutter), un buton dedicat pentru video-recording, un indicator LED si un control de tip dial pentru zoom. Vei folosi ambele camere incorporate pe telefon, dar aceasta parte “extra” va reinventa practic device-ul in sine. Durata de viata a bateriei va creste de la 2800 mAh cat este cea standard, la nu mai putin de 4000 mAh.

Pe de alta parte, a doua mare atractie cu care va veni LG G5, este o combinatie de DAC si amplificator extern pe 32 de biti, LG Hi-Fi Plus, produs in colaborare cu renumita firma producatoare de sisteme audio (boxe, receivere, puteri audio, statii audio), Bang & Olufsen. Acest dac suporta playback nativ DSD si va veni cu o pereche de casti H3 B&O Play. read more