Posts Tagged / web design

Greseli frecvente in web design

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
iun.
21

Greseli frecvente in web designUn website ieftin nu va vinde sau va modifica templateuri. Imaginea ar trebui sa fie unica si prin urmare veti beneficia de un web design unic si individual. Un site ieftin nu va beneficia de creativitate si originalitate.

Un design al site-ului este un aspect foarte special pentru ca reprezinta o imagine cu ajutorul careia proiectul va ajunge la vizitatori. Din motivul acesta un website ieftin va oferi un web design unic si specific fiecarui proiect in parte. De aceea recomandat ar fi sa apelati si la servicii web design profesioniste.

Sunt foarte multi vizitatori care nu isi amintesc deumirea site-ului sau adresa dar tin minte imaginea site-ului unde au gasit informatiile. Un site foarte bine executat se va reflecta in rezultatele pe care le va oferi, in numarul de vizitatori adusi si in usurinta prin care site-ul poate sa fie administrat. read more

Tipuri de site-uri pe care le poti avea

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
iul.
28

Tipuri de site-uri pe care le poti aveaDaca te-ai hotarat sa iti creezi propriul site, ai nevoie de specialistii potriviti pentru tine in domeniul web designului. In web design lucreaza multi specialisti care iti pot crea site-ul pe care il doresti pentru tine si afacerea ta. Inainte de a-ti  face un site, ai nevoie de informatii esentiale din acest domeniu, astfel incat sa poti face cea mai buna alegere pentru tine.

Clasificarea lor tine cont de continutul acestora si ceea ce ofera ele. Continutul poate fi diferit, din mai multe categorii. Unele site-uri sau motoare de cautare prefera sa aiba un continut foarte scazut si sa ramana simple pentru a se putea incarca mai repede decat altele. In cazul motoarelor de cautare, asa cum este Google, interfata site-ului si continutul pot fi configurate de fiecare utilizator in parte.

Pe de alta poarte, alte motoare de cautare, asa cum sunt Yahoo sau MSN, au site-uri proprii mai incarcate, care ofera acces la mai multe tipuri de servicii. Unele dintre cele mai apreciate site-uri sunt cele  care ofera informatii, fie ca acestea sunt livrate in schimbul unor sume de bani sau sunt oferite gratuit utilizatorilor si cititorilor din lumea intreaga. read more

Cele mai accesate site-uri din lume

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
feb.
19

Cele mai accesate site-uri din lumeOrice proprietar de site apeleaza la specialistii in web design pentru a avea un site minunat si bine realizat. Orice proprietar de site isi doreste ca site-ul lui sa fie vizitat de cat mai multe persoane. Preferintele oamenilor insa sunt diferite.

Unii prefera un site, altii altul, insa sunt anumite site-uri care sunt vizitate extrem de des. Inainte de a spune denumirea site-urilor care cele mai accesate din intreaga lume, vrem sa-ti recomandam un site si anume Itexclusiv.ro.

Aici vei gasi profesionisti care stiu sa creeze un site cu adevarat calitativ, din toate punctele de vedere.
Cad vrei un site de la care ai asteptari, care sa fie vizualizat de cat mai multi vizitatori, alegi sa-l lasi pe mana celor care stiu ce inseamna web design. read more