Posts Tagged / vacanta

Cum sa-ti strangi bani de vacanta?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
apr.
27

Cum sa-ti strangi bani de vacanta?Vacanta nu e niciodata prea departe, in special daca esti tanar si vrei sa pleci de acasa sis a te distrezi la mare, sau oriunde in alta parte.

Atata timp cat nu esti acasa si te poti distra, cred ca putem sa spune ca se numeste vacanta, nu-I asa? Mai mult, daca ai si suficienti bani incat sa le imprumuti si prietenilor care nu mai au cu ce sa se intoarca acasa, si mai bine.

Ce te faci insa, daca tu esti una dintre prietenele care si-a cheltuit toti banii si e la mila prietenilor sa se intoarca acasa? read more

Cum arata vacanta ta perfecta la Mamaia?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
mart.
31

Cum arata vacanta ta perfecta la Mamaia?Daca ti-ai dorit de mult timp sa ai parte de o vacanta perfecta la Mamaia, acum e timpul sa iti pui planurile in aplicare si sa iti indeplinesti visul de a te relaxa la malul marii. Pentru a rezerva camere duble Mamaia pasii care trebuie urmati sunt simpli, iar totul poate fi rezolvat imediat.

Din multitudinea de camere duble Mamaia poti alege cea mai buna varianta pentru tine si cei dragi, astfel incat totul sa fie la inaltimea asteptarilot tuturor. Confortul pe care o vacanta la un de patru stele ti-l ofera este un element esential al unei vacante perfecte.

Optiunile pe care un hotel de calitate ti le pune la dispozitie reprezinta un argument puternic pentru a te convinge sa faci o astfel de alegere. In functie de numarul de persoane pentru care vrei sa faci rezervarea, alegerile sunt mereu facute astfel incat toti sa fie pe deplin multumiti de ceea ce vor primi. Camerele duble, cele twin, apartamentele sau, de ce nu, cele sky apart, sunt tot atatea posibilitati inspirate de petrecere a vacantei voastre. read more