Unde se repara telefoanele Nokia?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog, Telefoane mobile     Comments No Comments
iun.
30


Unde se repara telefoanele Nokia?
Telefoanele mobile inteligente care se gasesc pe piata in zilele noastre, sunt mult mai sensibile decat telefoanele mobile vechi care se gaseau pe piata acum mai bine de un deceniu.

Ei bine, in perioada respectiva, la moda erau fara doar si poate telefoanele pe care brandul finlandez Nokia le scotea pe piata. Nu cred ca este utilizator care sa nu isi fi dorit in vremurile acelea sa isi cumpere un telefon de la acest brand.

Se pare insa, ca odata cu trecerea timpului, Nokia nu a mai reusit sa tina pasul cu ceilalti producatori de top, astfel ca in prezent, brandurile precum Samsung, Apple, Sony sau HTC se afla printre preferintele utilizatorilor de telefoane mobile.


Dintre acesti producatori de top care se afla pe piata in prezent, Apple se remarca datorita faptului ca vine in intampinarea utilizatorilor cu telefoane care au sistemul de operare iOS, in timp ce celelalte branduri scot pe piata telefoane cu sistemul de operare Android.

In ceea ce priveste terminalele Nokia, si acestea sunt unice, datorita faptului ca ele nu vin nici cu sistemul de operare iOS instalat, si nici cu sistemul de operare Android, ci vin cu sistemul de operare Windows Phone.

Acesta este un motiv pentru care poti sa iti indrepti atentia spre un model de la Nokia, pentru ca sistemul de operare iOS este total diferit fata de celelalte doua sisteme de operare.

In cazul in care ai de gand sa iti cumperi un telefon de la acest brand, trebuie sa il echipezi neaparat cu accesoriile de protectie compatibile, si cu siguranta vei gasi un geam de protectie din sticla pentru ecranul telefonului tau.

In cazul in care nu iti echipezi telefonul cu un astfel de accesoriu, atunci sunt sanse mari ca in urma primului impact, display-ul sa se crape, si sa trebuiasca sa iti duci telefonul la service. De fapt, aceasta este una dintre cele mai des intalnite reparatii Nokia.

Pe langa geamul de protectie, ideal ar fi sa iti cumperi pentru smartphone si o husa, care iti va proteja foarte bine telefonul, atat impotriva socurilor mecanice, dar si impotriva prafului sau a zgarieturilor.

Praful este un factor care afecteaza foarte mult un telefon, astfel ca daca acesta se depune, componente precum microfonul sau difuzorul vor fi serios afectate, si vor trebui inlocuite. Acest tip de reparatie face parte din clasa de reparatii hardware.

Sunt telefoane ale acestui brand, care ajung in service pentru ca au nevoie sa fie decodate, iar o astfel de reparatie, face parte din categoria de reparatii software ale terminalelor Nokia.

Ei bine, pot sa apara si alte probleme, la fel ca in cazul oricaror alte telefoane, insa daca ai un smartphone Nokia, ar fi indicat sa il duci la reparat intr-un service specializat in reparatii Nokia.

Chiar si un service generalist poate sa fie o alegere inteleapta, in cazul in care alegi sa iti repari telefonul la un service profesionist, iar un service profesionist iti va oferi si o perioada de garantie in schimbul reparatiei prestate.

ciel.ro

Daca iti place distribuie!

    Post comment