Posts Tagged / TV

AT&T decide sa ofere Facetime pe device-urile LTE

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
mai
26

AT&T decide sa ofere Facetime pe device-urile LTEEi bine, nu este nici un secret ca AT&T a reusit sa uimeasca prin decizia sa de a lansa aplicatia Facetime pe retele de tip cellular, pentru cei cu shared data plans (planuri de date).

Dupa ce in prealabil au facut un research destul de stufos, carrier-ul a schimbat putin placa, doar putin. Cauti angajare la un studio de videochat? Angels of love este locul cel mai bun, unde poti gasi toate informatiile necesare.

Acum vei fi capabil sa-ti deschizi aplicatia de video chat pe device-ul tau iOS 6 prin LTE, atata timp cat esti abonat la asa numitele “data plans”, adica pachetele de date. Daca ai un astfel de abonament cu date nelimitate sau daca nu te poti conecta prin LTE din cauza propriului device, inca nu ai noroc. read more

Diete eficiente, dar mai putin cunoscute

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
sept.
6

Diete eficiente, dar mai putin cunoscuteTot mai adesea, in locuintele romanilor se gaseste o bicicleta de camera. De ce? Pentru ca toti oamenii incep sa-si dea seama de faptul ca o viata sedentara nu este cea mai buna solutie. O viata sedentara nu este deloc benefica pentru sanatate, fapt pentru care tot mai multe persoane aleg miscarea.

Poti folosi o bicicleta de camera atunci cand te uiti la TV sau cand petreci timpul cu cei dragi. Aceasta ajuta la tonifierea muschilor de la picioare. De unde poti cumpara o astfel de bicicleta? De pe Expertfitness.ro. Preturile sunt accesibile, reduceri se fac des, iar modelele sunt variate. In concluzie, aici vei gasi tot ce ai nevoie in materie de biciclete, dar si in materie de alte aparate de fitness.

Pe langa sport, trebuie sa mai ai si un regim echilibrat. Sunt insa persoane care isi dau seama de acest lucru cand deja au prea multe kilograme in plus, fapt pentru care apeleaza la tot felul de diete mai mult sau mai putin sanatoase. Este important sa alegi o dieta potrivita si nu foarte drastica, pentru a nu slabi organismul. read more