Tipuri de site-uri pe care le poti avea

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
iul.
28


Tipuri de site-uri pe care le poti aveaDaca te-ai hotarat sa iti creezi propriul site, ai nevoie de specialistii potriviti pentru tine in domeniul web designului. In web design lucreaza multi specialisti care iti pot crea site-ul pe care il doresti pentru tine si afacerea ta. Inainte de a-ti  face un site, ai nevoie de informatii esentiale din acest domeniu, astfel incat sa poti face cea mai buna alegere pentru tine.

Clasificarea lor tine cont de continutul acestora si ceea ce ofera ele. Continutul poate fi diferit, din mai multe categorii. Unele site-uri sau motoare de cautare prefera sa aiba un continut foarte scazut si sa ramana simple pentru a se putea incarca mai repede decat altele. In cazul motoarelor de cautare, asa cum este Google, interfata site-ului si continutul pot fi configurate de fiecare utilizator in parte.

Pe de alta poarte, alte motoare de cautare, asa cum sunt Yahoo sau MSN, au site-uri proprii mai incarcate, care ofera acces la mai multe tipuri de servicii. Unele dintre cele mai apreciate site-uri sunt cele  care ofera informatii, fie ca acestea sunt livrate in schimbul unor sume de bani sau sunt oferite gratuit utilizatorilor si cititorilor din lumea intreaga.

dlc.ro

In categoria informatiilor intra stitile, tutorialele, programele TV, horoscopul, rezultate sportive etc. Unele site-uri su sectiuni clar delimitate din diverse domenii in care sunt interesati cititorii. Ele ofera si informatii referitoare la cursul valutar, tranzactii bursiere si altele care sunt adresate unui public restrans. E posibil ca unele site-uri de stiri sa atraga cititori interesati de o anumita nisa de stiri.

Exista si posibilitatea de a-ti crea un site personal. In acest caz, tu esti cel care posteaza online informatiile pe care vrei sa le faci publice. Tot tu vei administra acel site si ii vei da aspectul pe care il doresti, insa ai si posibilitatea de a apela la serviciile unie echipe profesioniste de web design. Expertii ei te vor asista pe intregul parcurs al procesului de concepere a site-ului si iti vor oferi inclusiv ajutorul necesar in caz de probleme.

Exista si persoane care vor sa aiba un blog online, acesta fiind asemenea unui jurnal la care au acces toti cei interesati de subiectele abordate de o persoana in postarile ei. Blogurile sunt mai usor de creat de catre oricine si nu necesita informatii avansate in domeniul informaticii sau al limbajelor de programare. Tot mai multi utilizatori de internet acceseaza in mediul online forumuri pe care interactioneaza cu altii interesati de subiecte care le plac si lor.

Astfel, un asemenea site de internet promoveaza interactiunea intre utilizatori si le pune la dispozitie instrumentele necesare acestora. Forumurile sunt dedicate anumitor teme si organizate conform acestui criteriu. Interfata nu trebuie sa fie neaparat una care sa ofere elemente vizuale foarte avansate, ci trebuie sa indeplineasca anumite criterii simple, care sa ofere functionalitate si eficienta.

Daca iti doresti un site propriu, ai mereu la dispozitie numeroase variante prin care poti obtine acest lucru, investitia pe care trebuie sa o faci nefiind prea mare.

center>


Daca iti place distribuie!

    Post comment