Sunt camerele pentru iPhone-uri cele mai performante?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog, Telefoane mobile     Comments No Comments
mart.
24

ciel.ro

 Sunt camerele pentru iPhone-uri cele mai performante?
Daca doriti sa aveti un iPhone care sa functioneze ca un aparat foto performant, atunci dintre piese telefoane trebuie sa studiati detaliile despre performantele diverselor camere foto ale modelelor de iPhone-uri disponibile pe piata.

Astazi vom detalia despre camera Apple iPhone 4s si Apple iPhone 7 si iPhone 7 Plus.

Iata cateva specificatii tehnice despre camera Apple iPhone 4s, este o camera de 8 MP, 3264×2448 pixeli, si cu autofocus. Are o functie de geo-tagging, ceea ce inseamna o identificare geografica dupa latitudine si longitudine.

dlc.ro

De asemenea, are touch focus, adica o functionalitate care permite utilizatorului sa focalizeze imaginea pe un obiect dintr-un cadru doar printr-o apasare pe ecran. Face detection determna locatia si dimensiunile fetei umane in imagini digitale, detectand elementele factiale doar si nu cladirile sau copacii sau corpul uman, functie folosita in biometrica, in supravegherea video, computer human interface si image database management, dar in cazul lui Apple iPhone 4s aceasta functie se foloseste pentru autofocus si selectarea zonelor de interes in slideshow-uri care folosesc efectul pan-and-scale Ken Burns.

HDR este o functie care permite realizarea mai multor fotografii care sunt combinate intr-una singura in fundal, si prescurtarea este de la High Dynamic Range.

Camera spate iPhone 7 si iPhone 7 Plus sunt camere foto dotate cu senzor de 12 megapixeli si un obiectiv cu 6 elemente optice si un stabilizator optic de imagine.

Diafragma este de fl.8, lentilele au obiectiv wide si telefoto cu focale de 28 mm pentru wide si 56 mm pentru tele, procesorul este dedicat procesarii imaginilor realizate, inregistrarea video este 4K si este slow-motion si time-lapse, blitzul are led dual tone cu 4 led-uri. Camera iPhone 7 Plus este cu 60% mai rapida fata de camera de pe iPhone 6s.

Diafragma ofera analiza conditiilor de fotografiere in timp real pentru cel mai bun bokeh, adica modul in care sunt redate planurile mai apropiate si mai departate, termenul este preluat din limba japoneza unde „bo-ke” inseamna neclar sau confuz.

In consecinta, aceste camere foto pentru noile iPhone-uri sunt imbunatatite fata de cele mai vechi, ofera o calitate mult mai buna si posibilitati noi de creatie cu noi dotari. In privinta editarii fotografiilor in Lightroom Mobile si Photoshop Express, aceasta este posibila cu ajutorul procesorului A10 Fusion.

Desigur, noile camere foto sunt mult mai performante decat cele vechi, deci cu cat aveti un iPhone de o noua generatie, si camera acelui iPhone va fi mult imbunatatita, nu mai trebuie sa va ganditi, ci doar sa experimentati noile functionalitati ale respectivelor camere foto.

Oricine isi doreste sa poate sa foloseasca un telefon mobil pe care in mod normal il cumpara pentru a comunica si la obtinerea unor imagini prin fotografiere, dar pretentiile au crescut foarte mult, asa ca doar comparand modelele acestea de mai sus, putem sa tragem concluzia – cu cat un iPhone mai nou, cu atat o camera mai performanta. Daca cu totii cautam performanta telefoanelor mobile, o vom obtine daca este vorba de iPhone-uri, cu siguranta.


Daca iti place distribuie!

    Post comment