Strategii pentru a imbunatati author rank-ul

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
mai
11


Strategii pentru a imbunatati author rank-ulSubiectul Author Rank a fost un topic cautat inca de cad s-a introdus authorship-ul. A construi o identitate in jurul unui continut de top prinde tot mai mult contur si are o evolutie spectaculoasa.

Subiectul atat de prezent nu poate sa fie ignorat nici de specialistii din marketing. Mai multe despre autorship veti gasi si pe optimimizare SEO Braila.

E doar o chestie de tip atunci cand rankul autorului a fi implementat si la nivel macro. Continutul de calitate este ceva ce utilizatorii doresc. Un contiut cu un caracter informativ, structurat, care sa ofere exact informatiile pe care le cauta.

dlc.ro

Toti avem nevoie de surse credibile si asta se intampla si in mediul online. Toti autorii au un rank al autorilor care poate sa varieze in timp si poate sa scada sau sa creasca.

Pentru a va consolida in timp un author rank puternic sunt cateva strategii pe care le puteti utiliza.

Utilizati insturmentele de cautare a cuvintelor cheie cum ar fi Google Keyword sau Trends pentru a determina care sunt cele mai importante cuvinte cheie in functie de care se va face optimizarea si pe care trebuie sa le includeti in articole.

Publicati articole regulat, minim  o data pe saptamana. Este vorba despre articole de o calitate buna si cu un impact foarte mare asupra utilizatorilor.

Titlul pe care il dati articolelor trebuie sa fie relevant pentru publicul caruia va adresati. Se recomanda sa scrieti natural pentru useri si nu pentru un motor de cautare si nu incarcati textele cu foarte multe cuvinte cheie.

Google se straduieste in ultima vreme sa imbunatateasca modul in care se determina calitatea rezultatelor si acest lucru este si un avantaj pentru specialistii in SEO care deja utilizeaza diverse strategii legate de contiut de buna calitate. Au fost introduse Google+ si Autorship pentru a se construi o identitate dar si pentru a se elimina spamul.
Acest lucru este dovada ca Google ia foarte in serios continutul de o buna calitate.

Puteti de revendicati autoritatea utilizand Google+ ca si platforma de indentitate si astfel va veti pune amprenta pe continutul pe care il realizati fara sa fiti in dezavantaj in momentul in care Author Rank se implementeaza macro.

Dupa ce faceti lucrul acesta veti obtine mult mai repede vizibilitate la rezultate si continutul pe care il creati va aparea si sub forma de rich snippet ceea ce atrage atentia utilizatorilor si va va creste rata de click.

Folositi cat mai mult Google_ si avantajele acestuia. Tineti cont si de formatul pe care se recomanda sa il aiba postarile deoarece Google tine cot de toate detaliile. Adaugati si un buton pentru aceasta platforma pe site si aveti cat mai multa activitate sau interactiune cu oameni care intra pe site si cu oamenii de pe aceeasi nisa.

Urmariti si autorii care au un AR mare in comunitatile din care faceti parte si intrati in discutie cu ei. Dupa ce intrati in cercurile lor va fi cu mult mai simplu sa distrubuiti continutul de calitate si sa mariti AR-ul.

Alegeti nisa pe care doriti sa scrieti. Se recomanda sa gasiti o nisa la care va pricepeti bine.

/center>


Daca iti place distribuie!

    Post comment