Situatii frecvente in care telefoanele mobile ajung la service

Posted Posted by Dan Bradu in Blog, Telefoane mobile     Comments No Comments
mart.
14


Situatii frecvente in care telefoanele mobile ajung la serviceCred ca toata lumea stie ca telefoanele mobile sunt dispozitive indispensabile pentru noi, pentru ca oriunde am pleca de acasa, le luam asupra noastra.

Este evident si faptul ca acestea au devenit dispozitive indispensabile pentru noi, atata timp cat la putem folosi atat pentru a comunica cu persoanele dragi noua, cat si pentru a naviga pe internet, pentru a ne juca, sau pentru a socializa cu prietenii virtuali de pe retelele de socializare.

dlc.ro

Tinand cont de toate aceste aspecte, nu cred ca mai este pentru nimeni o surpriza aceea ca fiecare dintre noi ne vom indrepta atentia numai si numai spre telefoane foarte performante, si care sa fi fost scoase pe piata de catre producatorii renumiti, precum Samsung, Sony, Apple, HTC, Nokia, LG, sau Huawei.

Cu siguranta exista si alti producatori pe piata, care comercializeaza telefoane, insa sunt producatori care nu se pot ridica momentan la nivelul producatorilor amintiti anterior.

Trebuie amintit insa faptul ca, telefoanele mobile inteligente care se gasesc pe piata in zilele noastre, sunt dispozitive foarte sensibile, asa ca utilizatorii au sanse foarte mari sa ajunga cu ele in service, la foarte scurt timp dupa ce si le-au cumparat.

De ce? In primul rand, pentru ca exista foarte multi utilizatori de telefoane mobile, care nu se gandesc sa isi echipeze telefonul cu un geam de protectie pentru ecran, si cu o husa, iar in urma primei cazaturi, telefonul poate ajunge la service pentru inlocuirea display-ului, sau a touchscreen-ului.

Display-ul este una dintre cele mai scumpe piese telefoane, asa ca nici un utilizator de smartphone nu trebuie sa isi neglijeze dispozitivul, pentru a nu ajunge in situatia de a merge cu acesta la service pentru o inlocuire display.

Cat despre touchscreen, trebuie precizat si ca acesta are sanse mari sa fie inlocuit si daca telefonul nu a fost scapat pe jos, pentru ca exista telefoane care nu au un touchscreen de cea mai buna calitate, iar aceasta componenta de la un anumit timp, datorita suprasolicitarii, are sanse mari sa nu mai functioneze la capacitate maxima.

Exista insa si situatii in care telefoanele ajung intr-un service gsm, datorita faptului ca praful s-a depus foarte rapid, si a afectat anumite piese, precum difuzorul smartphone-ului, sau microfonul acestuia, iar singura solutie care le mai ramane celor de la service, este aceea de a inlocui aceste piese smartphone.

Alte telefoane nu pot sa receptioneze semnalul gsm, chiar daca in zona respectiva semnalul gsm este unul foarte bun. De cele mai multe ori, aceasta problema apare datorita faptului ca antena semnal a telefonului incepe sa ofere rateuri, asa ca trebuie inlocuita cu o antena semnal noua.

Exista insa si situatii fericite in care utilizatorii aleg sa isi duca telefonul la service, fara ca acesta sa fie stricat, si anume situatii in care ei isi duc telefonul pentru a-l echipa cu accesoriile de protectie compatibile, tocmai pentru a evita o alta vizita la service, pentru reparatia telefonului.

Asadar, se pot intalni mai multe situatii in care utilizatorii se pot prezenta cu telefonul mobil la un service gsm.

ciel.ro

Daca iti place distribuie!

    Post comment