Posts Tagged / sistem

Greseli comune pe care oamenii le fac atunci cand achizitioneaza un pc nou sau second hand

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
aug.
8

Greseli comune pe care oamenii le fac atunci cand achizitioneaza un pc nou sau second handComputere, laptop-uri, servere, tablete peste tot. Le avem, le vrem daca nu le avem sau avem nevoie de ele sau cateodata toate 3 in acelasi timp. Pentru calculatoare second hand Bucuresti, intra pe DiablosComputer.ro!

Pentru multi dintre noi, computerul face deja parte integranta din viata de zi cu zi si nu ne-am putea imagina existenta fara el prin preajma. Nu dezbatem aici daca asta este un lucru bun sau rau, dar trebuie tinut cont de faptul ca fara computer, multe persoane ar ramane fara job, chiar si noi care scriem acest articol.

De fapt, fara computer, acest articol nici n-ar mai exista. Din fericire, computerele sunt destul de usor de achizitionat, la preturi de la foarte mici la foarte mari, trebuie doar sa stii unde sa cauti si mai ales, trebuie sa stii exact ceea ce ai nevoie. read more

Cum sa imbunatatim autonomia bateriei de la iPhone?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
apr.
7

Cum sa imbunatatim autonomia bateriei de la iPhone?Din fericire pentru cei care folosesc iPhone, iPod sau iPad, sistemul iOS 8 a venit in final si este si disponibil pentru descarcare.

Majoritatea posesorilor de iPhone vor beneficia de noile functionalitati si caracteristici pe dispozitivele lor. Acest sistem de operare a venit la pachet si cu o problema majora legata de autonomia bateriei pentru ca este un mare consumator de energie.

Atunci cand observati ca bateria nu mai tine desi telefonul sta la incarcat toata ziua puteti apela la inlocuire baterie iPhone 5, de exemplu, daca acesta este modelul de telefon pe care il aveti, daca nu puteti inlocui bateria de la orice telefon, indiferent de brand cautand o firma care are astfel de piese. read more