Sfaturi pentru cele mai frumoase fotografii

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
nov.
30


Sfaturi pentru cele mai frumoase fotografiiIndiferent daca sunteti pur si simplu un fan al vacantelor la malul apei sau al unui trekker excelent in tinuturile din adancurile Asiei, daca ar fi trebuit sa gasim un punct comun pentru toata lumea, ar fi evident: fotografiile! Imortalizarea fotografiilor de vacanta este sportul preferat al turistilor!

Vi se dau trei reguli de aur pentru a face fotografiile de vacanta un succes si pentru a face prietenii gelosi. In primul rand retineti ca daca faceti fotografii cu peisaje bune, asta nu va face un fotograf nunta profesionist!

ciel.ro

Transportati materialul potrivit in valiza

Bineinteles ca primul material de care ai nevoie este aparatul foto, care este de la sine inteles! Compact, Reflex sau Hybrid, alegeti camera pe care o conduceti cel mai bine pentru a fotografia in modul manual, fara a pierde prea mult timp in timpul sedintelor foto.

Luati o husa speciala pentru a stoca cu atentie dispozitivul, dar si cardul SD de rezerva, bateria de rezerva, diferitele dvs. lentile, daca este necesar … Daca geanta dvs. va permite, un  trepied poate fi interesant daca doriti sa fotografiati imagini fixe. Acest lucru va schimba modul in care fotografiati imaginile cu imagini mai clare si mai profesionale si in plus trepiedul este minunat pentru fotografiile de noapte.

Si daca nu aveti toate aceste lucruri, smartphone-urile de astazi se descurca foarte bine, sunt dotate cu o calitate foarte buna.

Lucruri de retinut chiar si in timpul sarbatorilor

V-ati intalnit cu un piesaj superb? Este timpul sa incepeti! Trageti! Dar, mai presus de toate, aplicati „regula a treia”, imaginand pe fotografie 3 linii orizontale si 3 linii verticale, toate avand aceeasi distanta intre ele. Plasati subiectul pe una dintre cele 4 treceri ale liniilor sale, apoi va fi evidentiat.

Aveti grija de mediul dvs. de fotografie: evitati stalpii electrici, un camion care apare in fundal, un panou vechi in departare …

Controleaza-ti lumina si lumina de fundal. Fotografia se face mereu cu spatele la soare, cu exceptia: apus de soare. Veti observa ca fotografiile dvs. vor fi mult mai colorate si nu vor fi afectate de lumina de fundal.

Este, de asemenea, datorita trepiedul cu care puteti face pe deplin imagini frumoase daca lipseste  luminozitatea, deoarece dispozitivul va fi stabilizat si este posibil ca fotografiile sa nu mai aiba nevoie de editari ulterioare.

Micul sfat pentru vreme rea: va lipseste stralucirea din cauza soarelui, nu intrati in panica, du-te pentru un schimb de focuri in „alb-negru“ la un efect la fel de natural pentru a fotografia.

Fotografia altfel …

Puteti sa va pliati pe camera pe care o aveti pentru a face pozele: faceti fotografii in apa, un mod original de a aduce inapoi amintiri excelente in cazul in care destinatia ta ofera o splendoare a lumii marine.

Pentru mai multe aventuri, camerele de luat vederi de la bord sunt un alt mod de a imortaliza fotografiile de vacanta, in special, cum ar fi o plimbare  pentru a vedea balene, sau un salt cu parapanta in inaltimi de la Rio de Janeiro.

Fotografiile de vacanta sunt cele care va vor pastra amintirile frumoase.

dlc.ro

Daca iti place distribuie!

    Post comment