Posts Tagged / serviciu

Ghidul tau de baza pentru intelegerea gazduirii web

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
Iun
14

Ghidul tau de baza pentru intelegerea gazduirii webFie ca rulezi un blog, o afacere online sau un alt tip de site web, gasirea unei gazde web buna este cruciala. Serviciile pe care le ofera gazdele web sunt securitate pentru site-ul tau, acces, precum si multe alte instrumente care te ajuta sa atingi succesul. Continua sa citesti pentru a gasi sfaturi care te vor ajuta sa alegi o gazda web care se potriveste nevoilor tale.

Incepe sa-ti faci griji daca gazda site-ului tau sau site-ul se intrerupe pentru o perioada mai lunga de 24 de ore. In general, intreruperile nu dureaza atat de mult, asa ca ar putea fi un indiciu ca gazda site-ului tau are probleme mult mai grave. Poti verifica alte site-uri pentru a gasi informatii despre intreruperea gazdei site-ului tau, precum si motivul pentru intrerupere.

Facilitati de gazduire web pot fi oriunde, dar ar trebui sa alegi una care se afla in aceeasi tara ca si publicul site-ului tau. Daca publicul tinta sunt americanii, ramai cu un furnizor de gazduire care se afla in America. read more

Cum sa-ti strangi bani de vacanta?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
Apr
27

Cum sa-ti strangi bani de vacanta?Vacanta nu e niciodata prea departe, in special daca esti tanar si vrei sa pleci de acasa sis a te distrezi la mare, sau oriunde in alta parte.

Atata timp cat nu esti acasa si te poti distra, cred ca putem sa spune ca se numeste vacanta, nu-I asa? Mai mult, daca ai si suficienti bani incat sa le imprumuti si prietenilor care nu mai au cu ce sa se intoarca acasa, si mai bine.

Ce te faci insa, daca tu esti una dintre prietenele care si-a cheltuit toti banii si e la mila prietenilor sa se intoarca acasa? read more