Posts Tagged / reparatii Htc

Ce probleme pot sa apara la incarcarea unui smartphone HTC?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog, Telefoane mobile     Comments No Comments
mart.
27

Ce probleme pot sa apara la incarcarea unui smartphone HTC?
Problema unei cat mai mari autonomii a unui smartphone este o problema foarte importanta, iar bateria se descarca destul de rapid, chiar daca tehnologia incearca cat mai multe in acest domeniu.

In cazul unui smartphone HTC, s-au constatat diverse cauze ale descarcarii prea rapide a bateriei in service-urile care ofera solutii de reparatii Htc. Vom enumera cateva dintre aceste cauze. Ar putea fi o problema de contact imperfect, adica mufa de la incarcator nu mai face un contact, din cauza incarcarilor repetate portul de incarcare se uzeaza. read more

HTC 10 – performanta si software

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
dec.
8

HTC 10 – performanta si software
Performanta este motivul care ne indeamna intotdeauna sa facem un upgrade aproape in fiecare an, iar in acest an putem lua in considerare flagship-ul celor de la HTC: HTC 10. Pentru reparatii Htc la standarde profesionale, intra pe Service-Gsm.ro.

Daca acest device vrea sa concureze cu succes Galaxy S7 de la Samsung si iPhone 6s de la Apple, trebuie sa fie foarte rapid. Pe hartie, specificatiile lui HTC 10 sunt aproape identice cu ale modelului G5, de la LG. Ambele smartphone-uri contin cate un SoC Qualcomm Snapdragon 820, fiind ajutate de o cantitate de 4GB de memorie RAM.

In benchmark-urile comune Samsung Galaxy S7 sta cel mai bine, obtinand rezultate mai bune decat HTC 10 sau LG G5, desi scorul in testele grafice 3D este in cateva teste, in urma primelor 2 smartphone-uri. In ciuda faptului ca detine aproximativ acelasi hardware, HTC 10 este in spatele lui LG G5 din punct de vedere al performantelor.

Ceea ce este cel mai important de stiut, este faptul ca HTC 10 se comporta exact ca un flagship, este rapid si daca nu esti un utilizator foarte avizat, nu vei putea face diferenta intre aceste modele.

Swipe-ul intre ecrane este vioi si toate aplicatiile se deschid aproape instantaneu, fara nici o urma de lag sau intarziere. De asemenea, chiar daca acest model a iesit in spatele lui G5 la testele grafice 3D, in realitate nu vei observa nici o diferenta. Poti juca si cel mai pretentios joc pe HTC 10, la un numar de cadre pe secunda suficient pentru o experienta fluenta de gameplay.

Interfata grafica a celor de la HTC a reprezentat un plus pentru sistemul Android, o data cu lansarea lui HTC Hero, in 2009. Dar, pe masura ce sistemul de operare Android s-a maturizat, nevoia pentru o interfata mai user friendly s-a redus, asta deoarece sistemul de operare in sine era conceput mai eficient.

Pe HTC 10, sistemul de operare Android functioneaza excelent, chiar si cu interfata grafica a celor de la HTC instalata peste cea originala, a sistemului. Device-ul nu prezinta nici un fel de lag la deschiderea aplicatilor sau la swipe-ul intre ecrane. Un alt plus al implementarii HTC, este functia Boost+, care are capabilitatea de a elibera memoria RAM, imbunatatind (cel putin teoretic) performanta in gaming.

Astea fiind spuse, trebuie sa mai mentionam si faptul ca acest smartphone va primi fara doar si poate update-ul la cel mai nou sistem de operare al celor de la Android: Android 7.0 Nougat.

Doar cele mai noi si mai performante device-uri de pe piata vor putea face acest upgrade, cu alte cuvinte doar foarte putine device-uri vor putea face trecerea de la Android 6.0 la Android 7.0.

Unul dintre acestea este HTC 10 si daca va doriti un smartphone care sa poata rula cel mai nou sistem de operare (din motive evidente de siguranta sau pur si simplu pentru ca va place sa aveti instalat cel mai nou soft posibil), HTC 10 este unul dintre smartphone-urile pe care trebuie sa le aveti in vedere.

Ce performante ale telefoanelor HTC lasa de dorit?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
oct.
6

Ce performante ale telefoanelor HTC lasa de dorit?Astazi, sa poti avea acces la informatii si la comunicare intr-un timp real oriunde va aflati nu mai reprezinta un lux, ci o necesitate. Telefoanele inteligente ne tin in contact cu prietenii si familia, ne indruma spre locatia stabilita, ne tin la curent cu ultimele stiri si ne alunga plictiseala in orice moment al zilei.

Dar ce ne facem cand smartphone-ul nostru nu ne mai ajuta eficient? Bateria nu mai rezista cat vrem noi? Smartphone-ul se incalzeste?  Performantele lasa de dorit? Nu se mai poate conecta la reteaua mobila de date? In continuare, vom vedea cele mai intalnite probleme pe un HTC Android si cum pot fi ele remediate prin reparatii Htc.

In primul rand, bateria. Aceasta se descarca repede? Inainte de a considera ca acumulatorul este vinovat, trebuie sa faceti cateva verificari ale sistemului de operare. In cele mai multe cazuri sunt aplicatii care utilizeaza in mod excesiv procesorul sau conexiunea mobila de date. read more