Pot folosi Facebook in scop profitabil?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments 1 Comment
sept.
9


Pot folosi Facebook in scop profitabil?6,6 milioane de romani au cont pe Facebook, iar la numarul acesta se adauga in fiecare zi mai multe persoane, unele la cele mai fragede varste. Nu stim daca tanarul fondator Zuckerberg a fost constient de masa insemnata de fani Facebook pe care o va atrage acest site de socializare, dar cu siguranta a fost un vizionar.

Acesta a raspuns la nevoia de socializare si apartenenta pe care oamenii o manifesta, necesitate care l-a determinat pe Maslow sa o situeze pe locul 3 in piramida nevoilor.

In mod declarat sau nu, toti cei care au un cont activ, sunt fani Facebook. Ne place sa avem cat mai multi prieteni, sa ne regasim vechii colegi de liceu sau rudele care au migrat pe taramuri indepartate. Suntem abonati ai paginilor care constituie interesul nostru. Fie ca vorbim de o pagina cu specific culinar, wellness, fashion ori o librarie online dorim sa fim documentati si sa primim informatii relevante.

ciel.ro

In ceea ce priveste industria muzicala furnizoare de artistii care faceau oamenii sa ii urmeze si sa le asculte muzica, ei bine in prezent, aceasta se afla in stransa competitie cu reteaua care le “fura” fanii. Poate ca nu le mai cumparam cd-urile in acelasi ritm ca cel al anilor 2000, dar acum putem spune ca suntem mai aproape de artistii preferati.

Astfel, in topul 10 al companiilor romanesti care detin cei mai multi fani Facebook regasim 5 case de discuri dupa cum urmeaza: HaHaHa Production se situează pe cea de-a doua pozitie in top cu un numar de 329.135 fani pe reteaua de socializare, precedata de alte branduri din industria muzicala precum: A.J. Production (locul 3), urmata imediat de Cat Music. Pe locurile 9 si 10 se afla Universal Music Romania, respectiv Roton Music.

Beneficiile insa nu sunt doar dintr-o directie (relaxarea sau divertismentul fanilor) ci si casele de productie comunica intr-un mod mai eficient cu clientii genului de muzica pe care o comercializeaza. In acest sens, acestea pot evalua produsele pe care le furnizeaza, fie printr-o evaluare directa ale carei rezultate sunt furnizate pe prima pagina chiar sub numele firmei exprimate in evaluari, aprecieri sau persoane care discuta despre asta.

Prietenii pe care o astfel de firma ii are sunt o buna modalitate de publicitate. Cu cat ai mai multi, cu atat firma are o mai mare notorietate. Prietenii comenteaza despre ceea ce postezi, dau like-uri (fac trafic) si share-uiesc (distribuie) informatii pentru a inpartasii cu altii.

O solutie eficienta si de buna calitate vine din partea celor de la http://smartseopack.com/fani-facebook/ care ofera strategii legale de crestere a fanilor companiilor sau firmelor pe Facebook. Acestea sunt in perfecta concordanta cu Tos-ul Facebook si la costuri considerabil mai mici decat cele oferite de Facebook Ads.

Dar despre ce sume vobim in cazul Facebook Ads? Ei bine, bugetul mediu investit pentru o campanie CPC (cost per click) pe Facebook este de 2.000-3.000 euro, pentru o perioada de aproximativ doua luni cat timp compania dispune de spatiu publicitar pe reteaua de socializare.

Doriti sa folositi Facebook intr-un scop profitabil nu doar recreativ? Consultati oferta de fani Facebook furnizata de www.smartseopack.com si supuneti decizia dumneavoastra raportului calitate-pret.


Alte stiri actuale :

1. Cum poti avea succes online?
2. Conceptul seo intre trecut si prezent
3. Cum functioneaza optimizarea seo?
4. Cum puteti evita penalizarea site-ului de catre Google?


Daca iti place distribuie!

    1 Comment to “Pot folosi Facebook in scop profitabil?”

    Post comment