Noul LG G5 un device excelent pentru audiofili

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
apr.
7


Noul LG G5 un device excelent pentru audiofiliPrimul modul inovator introdus pe LG G5 este asa numitul LG Cam Plus, ce ofera un grip pentru camera foarte bun (pentru o singura mana) dar contine si baterie in plus, avand capacitatea de a prelungi durata de viata a bateriei de la interior. Cauti huse LG de cea mai buna calitate? Intra pe AccesoriiGsm.ro!

Grip-ul vine decorat cu un buton fizic (shutter), un buton dedicat pentru video-recording, un indicator LED si un control de tip dial pentru zoom. Vei folosi ambele camere incorporate pe telefon, dar aceasta parte “extra” va reinventa practic device-ul in sine. Durata de viata a bateriei va creste de la 2800 mAh cat este cea standard, la nu mai putin de 4000 mAh.

Pe de alta parte, a doua mare atractie cu care va veni LG G5, este o combinatie de DAC si amplificator extern pe 32 de biti, LG Hi-Fi Plus, produs in colaborare cu renumita firma producatoare de sisteme audio (boxe, receivere, puteri audio, statii audio), Bang & Olufsen. Acest dac suporta playback nativ DSD si va veni cu o pereche de casti H3 B&O Play.


Spre deosebire de Cam Plus, acest modul nu afecteaza in nici un fel forma si ergonomia smartphone-ului LG G5.
Doar il face putin mai lung si afecteaza putin sincronicitatea culorilor (Hi-Fi Plus avand o finisare negru-mat, in timp ce telefonul este disponibil in culorile argintiu, gold, roz si graphite).

Cel mai important, modulul -Fi Plus va procesa si va efectua upsample asupra continutului oricarei aplicatii care are sunet de pe smartphone, incHilusiv clipurile de pe Youtube.

Noi debuturi vor fi si cele ale LG 360 Cam si LG 360 Vr Headset. Camera in sine este un dual-sensor de forma sferica ce poate capta fotografii la o rezolutie de 16 megapixeli si fisiere video la o rezolutie 2k, cu suport excelent pentru YouTube 360 si Google Street View.

Headset-ul este partea cea mai inedita a acestui device, marcand o diferentiere a abordarilor LG de pana acum: in loc de a introduce smartphone-ul intr-un compartiment separat asa cum procedeaza Google Cardboard sau Gear VR, LG 360 VR este de fapt un headset ce se poate monta pe capul utilizatorului, conectat la smartphone-ul G5, printr-un port USB-C.

Telefonul face toate procesarile necesare, trimitand date catre display-urile duale de 1.88 inchi, cu rezolutii de 960×720 de pixeli. Cei de la LG au colaborat cu Google pentru a concepe design-ul acestui headset si acesta va avea suport si pentru Youtube 360.

Cel mai mare avantaj al acestui nou device, il constituie greutatea de doar 100 de grame.

De asemenea LG au lansat si Sphero Ball, un fel de toy-bot (robotel de jucarie) ce poate fi conectat la smartphone-ul G5. Acesta poate fi controlat prin telefon si poate fi folosit pentru a monitoriza incaperile casei, animalele, copiii, in timp ce tu nu esti acolo. Avand o camera integrata, boxe, microfon si un laser pointer, Rolling Bot este atat “fun” cat si foarte practic.


dlc.ro

Daca iti place distribuie!

    Post comment