Posts Tagged / motocultor

Totul despre gandacul paros al florilor

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
sept.
8

Totul despre gandacul paros al florilorTot mai des, oamenii investesc in agricultura si in Romania. Aceasta este o veste buna, deoarece conditiile climatice din tara noastra permit obtinerea profitului de pe urma unor astfel de activitati.

Investitiile constau in cumpararea diverselor utilaje si unelte, in cumpararea de tratamente pentru plante sau de seminte certificate. O investitie foarte buna si utila o reprezinta cumpararea unui motocultor. Acesta poate avea mai multe functii, acestea depinzand de accesoriile folosite.

De unde poti cumpara un motocultor? De pe http://proagricol.ro/motocultor/. Motivul pentru care recomandam acest site este acela ca aici vei gasi produse calitative, la un pret convenabil.

Adesea, culturile sunt afectate de diversi daunatori total neplacuti. Printre acestea se numara si gandacul paros al florilor. Acesta poate afecta pomii fructiferi, rapita, mustarul, vita de vie, plantele medicinale, capsunii, graul, floarea soarelui, fasolea sau porumbul. read more

Cum pot avea o recolta bogata

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
sept.
7

Cum pot avea o recolta bogataOamenii care traiesc la tara muncesc foarte mult. Ei, deseori lucreaza pamantul manual si nu stiu ce este un motocultor sau o motosapa. Tot ce stiu este ca trebuie sa munceasca din greu pentru a avea o recolta bogata.

Daca ai o situatie financiara buna, si ai un parinte, un bunic sau o persoana apropiata care locuieste la tara si munceste din greu, cumpararea unui motocultor pentru acea persoana este darul perfect pe care l-ai putea face, daca vrei sa-i usurezi munca.

Intra chiar acum pe http://www.motocultoare-motosape.blogspot.com/ si fa-i un cadou inedit unei persoane care trudeste din greu pentru a oferi celor de la oras cele mai ecologice si mai bune legume si fructe. read more