Posts Tagged / LG G5

LG G5 – Snapdragon 820, 4GB de RAM si GPU Adreno 530

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
nov.
29

LGG5-Snapdragon-820-4GB-de-RAM-si-GPU-Adreno-530Oricine a vazut sau a folosit un flagship nou din 2016, probabil ca nu va fi dat pe spate de specificatiile lui LG G5, acesta este pur si simplu un smartphone extrem de performant. Daca iti doresti sa cumperi huse LG de cea mai buna calitate, intra pe MagazinGsm.ro.

Smartphone-ul dispune de un procesor Qualcomm Snapdragon 820 si 4 GB de memorie RAM, impreuna cu un procesor grafic (GPU) de la Adreno si anume Adreno 530.

Capacitatea de stocare este unica si anume 32 GB, suficient pentru majoritatea utilizatorilor. Aceasta capacitate este aceeasi ca si pe modelele construite pentru Statele Unite, ale device-urilor Galaxy S7 si HTC 10. read more

Noul LG G5 un device excelent pentru audiofili

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
apr.
7

Noul LG G5 un device excelent pentru audiofiliPrimul modul inovator introdus pe LG G5 este asa numitul LG Cam Plus, ce ofera un grip pentru camera foarte bun (pentru o singura mana) dar contine si baterie in plus, avand capacitatea de a prelungi durata de viata a bateriei de la interior. Cauti huse LG de cea mai buna calitate? Intra pe AccesoriiGsm.ro!

Grip-ul vine decorat cu un buton fizic (shutter), un buton dedicat pentru video-recording, un indicator LED si un control de tip dial pentru zoom. Vei folosi ambele camere incorporate pe telefon, dar aceasta parte “extra” va reinventa practic device-ul in sine. Durata de viata a bateriei va creste de la 2800 mAh cat este cea standard, la nu mai putin de 4000 mAh.

Pe de alta parte, a doua mare atractie cu care va veni LG G5, este o combinatie de DAC si amplificator extern pe 32 de biti, LG Hi-Fi Plus, produs in colaborare cu renumita firma producatoare de sisteme audio (boxe, receivere, puteri audio, statii audio), Bang & Olufsen. Acest dac suporta playback nativ DSD si va veni cu o pereche de casti H3 B&O Play. read more