Posts Tagged / iPhone 8

Huawei P20

Posted Posted by Dan Bradu in Blog     Comments No Comments
feb.
25

Huawei P20Nu cred ca mai exista persoana in prezent care sa nu cunoasca faptul ca telefoanele mobile sunt o necesitate pentru fiecare dintre noi, asa ca este firesc ca fiecare persoana sa isi doreasca un dispozitiv performant, la un pret atractiv.

Un astfel de dispozitiv este Huawei P20, despre care vom discuta pe scurt in cele ce urmeaza, insa persoanele care isi doresc sa afle mai multe detalii despre acest dispozitiv, pot afla tot ceea ce conteaza, de la SpinMag.

Acest dispozitiv este un smartphone fantastic pentru toata lumea, cu exceptia celor care vor fi fericiti sa plateasca suplimentar pentru talentele optice suplimentare ale lui P20 Pro. read more

De ce sa cumperi iPhone 8 Plus?

Posted Posted by Dan Bradu in Blog, Telefoane mobile     Comments No Comments
ian.
16

De ce sa cumperi iPhone 8 Plus?Pur si simplu, puteti salva cel putin 200 dolari, mergand cu un iPhone 8, care, retineti, este inca un telefon nou de la Apple, cu cele mai multe caracteristici ca iPhone X.

Fiecare telefon este alimentat de noul chip Apple A11 Bionic, un motor neural si coprocesorul de miscare M11. Singura diferenta este modul in care telefoanele utilizeaza aceste caracteristici: iPhone-ul X utilizeaza chipul A11 si motorul neural pentru noul sau sistem de detectare a fetei, Face ID, pe care iPhone-ul 8 nu il are. read more

Cele mai bune huse pentru iPhone 8

Posted Posted by Dan Bradu in Blog, Telefoane mobile     Comments No Comments
nov.
2

Cele mai bune huse pentru iPhone 8Nu cred ca mai este persoana care sa nu fi aflat faptul ca nu demult timp au fost lansate cele mai asteptate smartphone-uri ale sfarsitului de an, respective modelele iPhone 8 si iPhone 8 Plus.

Fanii Apple, cu siguranta au asteptat cu sufletul la gura sa apara pe piata aceste telefoane, pentru ca ei abia asteapta sa treaca de la terminalul iPhone 7 sa iPhone 8, sau de la iPhone 6 sau iPhone 6s la iPhone 8.

Acest lucru este si firesc, daca stam sa ne uitam putin peste specificatiile tehnice pe care le au aceste doua modele noi scoase pe piata de catre Apple. read more