Idei pentru cele mai simpatice marturii pentru botez

Posted Posted by Nastase Ilinca in Blog     Comments No Comments
aug.
19

ciel.ro

Botezul este o sarbatoare si o bucurie in casa oricarei tinere familii. Rudele si prietenii apropiati se vor bucura sa fie invitati la o petrecere de pomina, care sa completeze, cumva, petrecerea de nunta organizata cu doar putin timp in urma.

Dincolo de pregatirile intense pentru acest eveniment, ce tin de alegerea salii, muzica, meniuri si aranjamentele florale, o petrecere reusita nu ar fi nimic fara marturiile pentru botez.

Aceste mici obiecte, aparent neinsemnate, au devenit un detaliu nelipsit de la petrecerile de botez din zilele noastre, la fel cum sunt si momentele cu ursitoarele aducatoare de daruri si urari de bine pentru cel mic. Dar sa vedem insa ce sunt marturiile pentru botez si de unde le poti procura.

Ce sunt marturiile pentru botez

Daca la o petrecere, de obicei, invitatii sunt cei care fac daruri gazdelor si sarbatoritului, marturiile de botez reprezinta o mica atentie oferita de organizatorii petrecerii invitatilor, pentru ca acestia sa ramana cu o amintire placuta de la eveniment.

Astfel, o sticluta pentru mir sau o pereche de botosei impletiti, o cutiuta simpatica sau o simpla bomboana cu lichior, invelita intr-un ambalaj surpriza, pot reprezenta tot atatea motive pentru care invitatii sa isi aminteasca cu drag de ziua in care au participat la cea mai frumoasa petrecere de botez la care au dansat vreodata.

Marturii pentru botez sub forma de rama foto

Inainte de toate, trebuie spus ca oferirea unei astfel de atentii invitatilor nu trebuie sa te sperie din punct de vedere al costurilor.

Desi la prima vedere reprezinta o cheltuiala suplimentara fata de bugetul alocat petrecerii, marturiile fac astazi parte din orice pachet al organizatorilor de evenimente de acest gen.

Prin urmare, daca te-ai gandit sa faci petrecere fara marturii pentru botez, mai bine renunta la idee. Prin prisma faptului ca preturile pentru acest gen de articole sunt la indemana oricui, ele ajung la cativa lei pe bucata.

Ceea ce, raportat la costul total al petrecerii, reprezinta o nimica toata. Unii invitati sunt atat de familiarizati sa primeasca marturii incat s-ar putea ofensa sa nu primeasca o asemenea atentie.

Unele dintre cele mai simple modele de marturii pentru botez sunt cele sub forma de rama foto.

Aici putem alege dintre zecile de modele de rame de mici dimensiuni, in care sa incapa poza bebelusului, confectionate pe sistemul clasic, din metal sau imitatie, cu modele nostime si adecvate varstei – personaje din desene animate, mici animalute sau clovni – fie optam pentru rame foto incadrate intr-un decupaj din carton colorat, pe care, de asemenea, putem desena sau inscriptiona mesajul pe care dorim sa il transmitem invitatilor.

Oricare ar fi modelul ales, marturiile de botez raman o atentie subtila care va ramane in amintirile invitatilor pentru ani de zile.


Daca iti place distribuie!

    Post comment